BU GÜCÜ KİMDEN ALIYORSUNUZ..!

Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz, sözünü tuttu ve düzenlediği basın toplantısında zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Deniz’in hedefinde Çanakkale Tarım Kredi Kooperatif Müdürü ve AK Parti Kadın Kolları başkanı vardı…

BU GÜCÜ KİMDEN ALIYORSUNUZ..!
Yayınlama: 04.04.2018
8.470
A+
A-

Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz, sözünü tuttu ve düzenlediği basın toplantısında zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Deniz’in hedefinde Çanakkale Tarım Kredi Kooperatif Müdürü ve AK Parti Kadın Kolları başkanı vardı…

 

Hafta sonu gerçekleştirilen seçimi bir kez daha kazanan ancak sevincini yaşamak yerine bir takım yaşananlara isyan eden Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz, düzenlediği basın toplantısıyla konuya açıklık getirdi. Deniz, Borsa Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği seçimleri sonrası sıcağı sıcağı yaptığı açıklamada; “Burasını siyasi parti ilçe binası olarak görenler bizi üzdü. Bir tarım kredi kefalet kooperatifi müdürünün seçimlere müdahil olması bizi üzdü” demişti.

 

ODA VE BORSALARDA SİYASET DEĞİL TİCARET KONUŞULMALI…

 

1 Nisan 2018 tarihinde yapılan ÇTB seçimlerinde üyelerimizin verdiği destekle 7 meslek grubunun 4’ünü kazandık diyerek sözlerine başlayan Abdullah Deniz, seçimler sırasında bazı hususların kendilerini üzdüğünü ifade ederek; “Siyasi partilerin STK’larda müdahil olmalarının şık olmadığı düşüncesindeyim. Odalarımızda ve borsalarımıza siyaset girdiği zaman ayrımcılığa, gruplaşmaya yol açmakta. Bizler iş dünyası olarak ticaret konuşmalıyız ki birlik ve beraberliğimiz daha çok pekişsin. İş yapma kültürümüz yaygınlaşsın” dedi.

 

ETKİ ALTINDA OY KULLANDIRTILMASINI İÇİME SİNDİREMİYORUM…

 

Diğer bir konu ise Borsamıza kayıtlı bulunan Tarım Kredi Kooperatifleri diyen Deniz; “Kendilerinin borsamıza üye olması borsamıza ayrı bir renk vermektedir. İş dünyasında vergisini, stopajını ödeyen, borsamızda tescilini yaptıran sektör temsilcileri ile rekabet eder gibi vergilerden muaf olan Tarım kredi kooperatiflerinin yanlı tutumlarından dolayı rahatsızlığımı dile getirmek istiyorum. Özellikle Çanakkale Tarım Kredi Kooperatif Müdürü Yasemin Kaya’nın askeri sistemde olduğu gibi emir komuta sistemi ile hür iradelerini kullanmayan tarım kredi müdürlerini etki altında bırakarak oy kullandırtması, borsa seçimlerine müdahil olmasını Meclis Başkanı olarak içime sindiremedim. Yasemin hanım 2013 yılı seçimlerinde de aynı tavrını sergilemekte çekinmemişti. Bu gücü kimler tarafından nasıl aldığını bilmek istiyorum” şeklinde konuştu.

 

SİYASİ KOLTUĞUNU KULLANMASINI TASVİP ETMİYORUM…

 

Meclis Başkanı Abdullah Deniz, konuşmasının devamında; “Belirtmek istediğim diğer bir husus ise 7. Meslek komitesinde aday olan Çanakkale Ak Parti kadın kollarında görev yapan Gülsüm Üstün hanımefendinin gerek kendi komitesinde gerekse diğer komitelerde siyasi koltuğunu kullanmasını hiç tasvip etmiyorum. Yapılan seçim sonuçları Gülsüm hanımın efradını, eşrafının olmadığını göstermiştir. Her zaman ifade ettiğim üzere bu koltuklardan güç alanlar değil bu koltuklara güç verenlerin olması gerektiğini düşünüyorum. Sosyal medya hesaplarımdan da aynı düşüncelerimi daha önce paylaşmıştım” dedi.

 

TAŞIDIĞIMIZ BÜYÜK SORUMLULUĞUN BİLİNCİNEYİZ…

 

Deniz, basın açıklamasını şu cümlelerle noktaladı; “Üyelerimizin gösterdikleri teveccüh ile 4 yıl daha Borsa yönetimine, meclisine gelmiş bulunmaktayız. Şahsım ve meclis üyelerimiz olarak; bundan sonrada üye taleplerine duyarlı, üye memnuniyetini ön plana alan, üyelerimizin sorunları, il sorunları ve ülke sorunlarının çözümünde katkıda bulunan bir anlayış ile görevimize devam etme arzusu ve azmindeyiz.

Çanakkale Ticaret Borsası olarak ana misyonumuz ekonomimizin büyümesi ve üyelerimizin rekabet güçlerinin artırılması, ülkemizin iş ve yatırım ortamının iyileştirilmesidir. Bu misyonla göreve geldiğimiz günden bu yana özel sektörümüzün önünü açan hemen her yasal düzenlemenin altında Çanakkale Ticaret Borsasının imzası vardır.

Üyelerimizden aldığımız güç ve destek ile; borsamızı, üyelerimizi ve ilçemizi bundan sonrada her satıhda en iyi şekilde temsil etme, etkin kılma misyonumuzu devam ettirme gayreti ve çalışması içerisinde olacağız.”

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.