BU KAÇINCI KAZA..!

Yaşlı adamın ana caddeye adımını atmasıyla havaya uçması bir oldu. Hızla gelen aracın çarptığı vatandaş başını ön cama vurması sonucu yaralandı…

BU KAÇINCI KAZA..!
Yayınlama: 02.05.2017
8.159
A+
A-

Çanakkale’de yine Demircioğlu Caddesi, yine kaza. Bazen hızla giden araçlar bazense dikkatsiz yayalar, araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu ana cadde üzerinde çok sık kazaya neden oluyor.

 

Bugün öğle saatlerinde Demircioğlu Caddesinin ara sokağında bulunan evine gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışan 87 yaşında ki Şükrü Üstündağ, burada ki kazaların ne ilk nede son kurbanı. Kendisini tanıtan esnaf ile selamlaştıktan sonra gelen motosikleti bekleyen ve ardından yola adımını atan Üstündağ’a 34 PR 8678 İstanbul plakalı araç hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle ayakları yerden kesilen yaşlı adam başını ön cama vurduktan sonra adeta uçarak yola savruldu.

 

 

İlk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaparak başı kanamasına rağmen ayağa kalkmaya çalışan Şükrü dedeyi engelledi. Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Şükrü Üstündağ’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Yaşlı adamı tanıyan esnaflar, kendisine selam verdikten sonra duydukları gürültüye döndüklerini ve Üstündağ’ı hava gördüklerini söyleyerek bölgede yaşanan kazaların sıklığına dikkat çektiler.

Kazaya neden olan ve çarpmanın şiddetiyle ön camı patlayan aracın sürücüsü hakkında işlem başlatıldı.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş