BUNUN ADI SKANDAL…!

PANDEMİ nedeniyle 1 yıldır iş yapamayan kantinci esnafına Çanakkale Bakkallar Odası tarafından gönderilen mesaj bu kadar da olmaz dedirtti. Aidat borçlarının ödenmesinin istendiği mesajda aksi takdirde
icra işletmelerine başlanacağına vurgu yapıldı.

BUNUN ADI SKANDAL…!
Yayınlama: 17.05.2021
2.267
A+
A-
 
PANDEMİ nedeniyle 1 yıldır iş yapamayan kantinci esnafına Çanakkale Bakkallar Odası tarafından gönderilen mesaj bu kadar da olmaz dedirtti. Aidat borçlarının  ödenmesinin istendiği mesajda aksi takdirde 
icra işletmelerine başlanacağına vurgu yapıldı.
 
MESAJI GORÜNCE  BEYNİMDEN VURULMUŞA DÖNDÜM
 
Çanakkale Bakkallar ve Bayiler Odası tarafından aidat borcu olan üyelere skandal bir mesaj çekildi. Aidat borçlarının ödenmesinin istendiği mesajda icra tehdidi de yer aldı.
 
Kendisine de mesaj gelen kantinci esnaflarından M.Ç. adeta isyan etti. Bir yılı aşkın süredir iş yapamadıklarını belirten M.Ç; “Bu süreçte doğal olarak aidat borcumuz birikti. Mesajı görünce adeta beynimden vurulmuşa döndüm. Durumumuz olsa zaten borçlarımızı öderiz. Evimizi zor geçindiriyoruz. Bakkallar odasına esnafa vermiş olduğu PANDEMİ desteğinden dolayı teşekkür ediyorum”dedi. 
 
İŞTE SKANDAL MESAJ 
 
SAYIN ÜYEMİZ ;Bakkallar ve Bayiler Odamıza kayıt yaptırmış olup, yasal süreler  gecmesine ragmen yillik aidatlarinizi zamaninda odememis bulunmaktasiniz.Magdur duruma dusmemeniz icin, suresi icerisinde odemediginiz Yillik Aidat borclarinizi 15 gun icerisinde odemeniz gerekmekte olup, odamiza gelmeniz gerekmekte olup, aksi takdirde aidat borclariniz icin avukat yolu ile icra islemlerine baslanacagi, Bilgilerinize onemle rica olunur.
 
 
 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş