BÜTÇEMİZİN TAM 50 KATI, 400 MİLYON TL. YATIRIM YAPTIK..!

BÜTÇEMİZİN TAM 50 KATI, 400 MİLYON TL. YATIRIM YAPTIK..!
Yayınlama: 14.03.2024
Düzenleme: 15.03.2024
1.523
A+
A-

Karabiga’yı AK Belediyecilikle tanıştırarak “Kazanç Yılları” adını verdiği 5 yılda başta doğalgaz olmak üzere sayısız hizmet ve yatırıma imza atan Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Ahmet Elbi, 3 bin nüfuslu Karabiga’nın sadece bugününü değil yarınını da kurtardıklarını belirterek 30 bin nüfusa hizmet edebilecek 2. Yüzyıla hazırlandıklarını söyledi.

 

Destek veren coşkulu kalabalığa; “Hizmet bizim asli görevimiz. Asıl olan gönülden gönüle köprü kurmak” diyerek teşekkür eden Başkan Elbi, “Yerel ve genel uyumu ile belediye bütçemizin tam 50 katı büyüklüğünde 400 milyon TL yatırım yaptık. Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu Türkiye Yüzyılı vizyonu ile önümüzdeki dönem daha güçlü bir hizmet belediyeciliği sizleri bekliyor” diyerek büyük projelerin müjdesi verdi…

 

 

AK Belediyecilikle tanıştırdığı Karabiga’ya, 5 yıl gibi kısa bir süre de 400 Milyon liraya ulaşan belde tarihinin en büyük yatırımını gerçekleştirerek gönüllerde taht kuran Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Elbi, seçim çalışmaları kapsamında gittiği her yerde sevgi seliyle karşılanıyor.

 

Başkanlığı döneminde, Karabiga Belediyesinin 5 yıl içerisinde yapmış olduğu çalışmaları anlatan Başkan Elbi, deprem, üstyapı, sağlık merkezi ve sosyal konutlar başta olmak üzere beldenin çehresini değiştirecek 25 yeni dönem projelerini tanıtmaya devam ediyor.

 

 

BİZ BU HİKAYEYE KARABİGA’MIZIN KAZANÇ YILLARI ADINI VERDİK…

 

Büyük bir aşk ile başladığım siyaset yolculuğuma Bismillah dediğimde Karabiga’m için bir hayalim vardı diyen Karabiga Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Elbi; Doğup, büyüdüğüm ve üstümde hakkı olan bu topraklara hizmetkar olmak bizlerin vazgeçilmeziydi. 5 yıl boyunca “Tevazu,Samimiyet ve Gayret”sloganımız bizim pusulamız oldu. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu Türkiye Yüzyılı vizyonu ile önümüzdeki dönem daha güçlü bir hizmet belediyeciliği sizleri bekliyor. Biz bu hikayeye Karabiga’mızın kazanç yılları adını verdik. Yerel ve Genel Uyumu ile belediye bütçemizin tam 50 katı büyüklüğünde 400 milyon TL yatırım yaptık. İşte bu yüzden kazanç yılları diyoruz” dedi.

 

 

EN BÜYÜK HAYALİMİZ DOĞALGAZDI…

 

2019 yılında ilk göreve geldiğinde en çok önemsediği işin doğalgaz olduğunu vurgulayan Başkan Elbi; “Hemen 8 km yanımızda Gümüşçay doğalgazı kullanırken Karabiga’mız da yoktu. Hükümetimizin desteği ile kısa sürede girişimlere başlayarak kazandırdık, memnun olmayan yoktur herhalde. Allah iyi günlerimizde kullanmayı nasip etsin. Şimdi bizden önceki yönetim doğalgaz için meclisten yetkiyi almış ama yetkiyi alıp bırakmış meclisten almakla bu iş bitmiyor. Yani Üniversite sınavına girerken de başvuru yapıyorsun ama alın teri dökmezsem emek harcamazsan hiçbir anlamı yok sınavı geçemiyorsun. Sadece meclisten geçirmek değil onun arkasını getirmek önemliydi. Onu da biz başardık, biz getirdik. Zaten biz getirmiştik diyerek vatandaşı kimse kandırmaya uğraşmasın. Altyapı Karabiga’nın ayıbıydı. Belki 2 yıldır zahmetini çektik ama kanalizasyon, içme suyu, yağmur suyu hepsini hallettik. Bu yaptıklarımız ile Karabiga’nın bugününü değil, yarınını kurtardık. Şuan üç bin nüfusumuz var bu yaptıklarımız 30 bin nüfusu kaldıracak durumda. Üstyapıya da daha şimdiden başladık önümüzdeki dönem de kısa sürede yolları da tamamlayacağız” şeklinde konuştu.

 

 

AKIBETİ BELLİ OLMAYAN BELEDİYELERDEN MEDET UMUYORLAR…

 

Ahmet Elbi açıklamalarına şu cümlelerle devam etti; “Yaptığımız işleri küçümseyerek zaten devlet yapıyor diye hani küçümsüyorlar ya akıbeti belli olmayan belediyelerden medet ummaya başladılar. İstanbul Büyükşehir Belediyesinin kendine hayrı olsa otobüslerini yolda bırakmaz. Devletimiz Çam Sakura Hastahanesini yaptı, onun yolunu yapamayan İstanbul Belediyesi mi buraya yol yapacak. Lafla peynir gemisi yürümüyor. İcraatçı olacağız. Çanakkale belediyesini 25 yıldır CHP yönetiyor. Belediye binası yapacağız dediler 8 yılda bitiremediler. En son o dönem milletvekilimiz şimdi İç İşleri Bakan Yardımcımız Sayın Bülent Turan devreye girdi de kredi çıkardı o şekilde bitirdiler, dua etsinler Bülent Turan’a. Daha yakına gelelim geçen dönem Biga da pazaryeri çöktü yine bizim vekillerimiz destek oldu o şekilde yaptılar. Kendi işlerini yürütemeyen CHP’li belediyeler ile yol yapacaklarını söyleyerek kimseyi kandırmasınlar.

 

 

DERDİ HİZMET DEĞİL, SADECE YAPILANI KÖTÜLEMEK…

 

Kendiside Karabigalı, Çanakkale Milletvekilimiz Özgür Bey geçen haftalarda seçim ofisi açılışı için geldi. Şimdi ben burada söylediği şeyi talihsizlik olarak kabul ediyorum.’Ben Doğalgaz haricinde hiçbir şey göremiyorum siz görüyor musunuz?’ dedi. Geçtiğimiz yıl Biga Fuarının açılışında Sayın Bülent Turan bakanımız Özgür Beyden sonra yaptığı konuşmasında hizmet görmek istiyorsan Karabiga’ya gideceksin dedi. Bana da dönerek davet edip hizmetleri gezdir demişti. Ben de orada kendisini davet etmiştim. Şimdi ara ara görüyorum Karabiga’ya geliyor. İnsan nezaketen de olsa kendi memleketinin belediyesini gelir ziyaret eder, çayımızı içer. Bizde sizi bilgilendiririz, 400 Milyon değerindeki Karabiga Tarihinin en büyük yatırımını nasıl yapmışız. Sonuçta anneniz ve babanız buralı memleketiniz için belki fikriniz olurdu. Ama derdiniz hizmet değil sadece yapılanı kötülemek. Ben davetimi yine tazeliyorum. Gelin neler yapılmış birlikte bir gezelim. Doğalgaz harici neler varmış bir bakarız.

 

 

ASIL OLAN GÖNÜLDEN GÖNÜLE KÖPRÜ KURMAK…

 

Polemikle Değil, hizmetimiz ile var olacağız. Biz nice eserleri ürettik. Doğalgazı, altyapıyı yaptık. Kaldırımları da yaparız, yolları da, Köprüleri de yaparız. Bunlar hep olacak işler. Ama asıl olan gönülden gönüle köprü kurmak. Sizin gönülden bir Allah Razı Olsun demeniz bizi çok mutlu ediyor. Şimdi 5 yılda neler yapacağız onlara bakacağız hep birlikte ben tekrardan sizlere sonsuz teşekkür ediyorum. Varlığınız coşkunuz bize enerji verdi.”

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş