ÇİFTE CİNAYETE 2 GÖZALTI..!

ÇİFTE CİNAYETE 2 GÖZALTI..!
Yayınlama: 09.02.2024
Düzenleme: 09.02.2024
3.642
A+
A-

Çanakkale kanlı pusu dehşeti ile sarıldı. Motosiklet üzerinde seyir halinde olan iki kişi, açılan ateş sonucu hayatını kaybetti…

 

Korkunç olay dün gece saat 21.30 sıralarında Bayramiç ilçesinde meydana geldi. İlçeye bağlı 20 kilometre mesafede bulunan Sarıot köyünden motosikletle ayrılan 35 yaşında ki Şakir Aydın ve 24 yaşında ki Tayfun Avcı, köy kavşağından ana yola dönmek üzeriyken gece karanlığında kimliği belirsiz kişi yada kişilerce silahlı saldırıya uğradı.

 

 

Av tüfeği ile açılan ateş sonucu vurularak motosikletten düşen iki arkadaş metrelerce sürüklenerek yol üzerinde hareketsiz kaldı. Silah seslerini duyarak olay yerine gelen vatandaşların Aydın ve Avcı’yı kanlar içersinde bulması üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

 

Yapılan ilk incelemede Şakir Aydın’ın saldırı anında hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı olarak bulunan Tayfun Avcı ise sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Bayramiç Devlet Hastanesine kaldırılsa da doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 

 

JANDARMA KATİLLERİN PEŞİNDE…

 

Olayın hemen ardından Jandarma olay yeri inceleme ve Bayramiç İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler bölgede soruşturma başlatırken, Aydın ve Avcı’nın o akşam birlikte alkol aldığı arkadaşları da sorguya alındı.

Elde edilen ilk bilgi ve deliller ışığında olaya karıştığı ileri sürülen iki kişi yakalanarak sorgulanmak üzere gözaltına alındı. Olayla bağlantılı üçüncü bir kişinin ise kimliği tespit edildiği ve yakalanması için operasyon başlatıldığı öğrenildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş