CEZALI DURUMA DÜŞMEYİN..!

Aracınıza görsel estetik katayım derken farkında olmadan cezalı duruma düşmeyin..!

CEZALI DURUMA DÜŞMEYİN..!
Yayınlama: 01.03.2017
7.148
A+
A-

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Şube Ekipleri, şehrin farklı noktalarında düzenli olarak kullanımı yasak olan APP Plakalara yönelik uygulama gerçekleştiriyor. Bilerek yada bilmeyerek sırf güzel göründüğü için trafik kanununa aykırı bu plakaları kullanan bir çok sürücü yüksek para cezaları ödemek zorunda kalıyor.

 

Çanakkale’de Karayolları Trafik Kanunu’nun 23. maddesinde yapılan düzenlemeyle birlikte merkezde İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Ekipleri tarafından Amerikan Pres Plaka (APP) olarak adlandırılan plakalara uygulama gerçekleştirdi. Polis ekipleri, APP plaka bulunan araçlara 412 lira ceza yazdı ve plakanın uygun duruma getirilmesi için 7 gün süre tanıdı.

 

Emniyet yetkilileri, tanınan süre sonunda tescil plakalarını uygun duruma getirmeyenler hakkında 844 lira ceza verilerek tescil plakası uygun duruma getirilinceye kadar araç trafikten men edileceğini, basılı kağıtlar ve tescil plakalarının yetkilendirilenler dışında basımını veya dağıtımını yapanlara 10 bin lira, araç tescil belgesini araçta bulundurmayan veya tescil plakasını monte edilmesi gereken yerin dışında farklı bir yere takan sürücülere 92 lira idari para cezası verileceğini ifade etti. HABER: Selçuk AYDIN

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş