CHP’YE ŞOK, AK PARTİ’YE SÜRPRİZ..!

CHP’den 25. Dönem milletvekili aday adayı olan iki isim birden AK Parti’ye geçiyor. CHP’de ülkeye ve millete hizmet aşkı ve şevkini göremedik diyen ikiliye rozetlerini kim takacak merakla bekleniyor…

CHP’YE ŞOK, AK PARTİ’YE SÜRPRİZ..!
Yayınlama: 11.05.2017
15.041
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi’nden 25. Dönem Çanakkale Milletvekili aday adayı olan öğretim elemanı Hikmet Yurteri ve iş adamı sanayici Enis Konya’nın Ak Parti’ye geçeceği parti kulislerinde bir süredir konuşuyordu. İkiliden ilk açıklamalar geldi.

 

İkisi de CHP’nin 25. Dönem milletvekili aday adayı…

 

CHP’den 25. dönem Çanakkale milletvekili aday adayı olan Lapsekili iş adamı ve sanayici Enis Konya yapılan ön seçimlerde 14.sırada yer almış sıralamaya giremediği için İstanbul’da ki işinin başına tekrar dönmüştü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğretim elemanı Hikmet Yurteri ise yapılan ön seçimlerde yedinci sırada çıkmış ve çalışmaları hiç bırakmamıştı. Sahada çalışmalarını aralıksız sürdüren Yurteri, Çanakkale belediye başkanı  Ülgür Gökhan’ı eleştirmesinden dolayı CHP’den bir yıl önce ihraç edilmişti. Bir yıldır hukuk mücadelesini de sürdüren Yurteri Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi değişikliği referandumunda tercihinin evet olacağını referandum öncesi açıklamıştı. Evet tercihi sonrasında bazı CHP’lilerin büyük tepkisini çeken Yurteri referandum sonrasında ise CHP’de siyaseti noktaladığını ifade etmişti.

 

 

CHP’de ülkeye ve millete hizmet aşkı ve şevkini göremedim…

 

Kulislerde Ak Parti’ye geçeceği konuşulan iş adamı ve sanayici Enis Konya ile öğretim elemanı Hikmet Yurteri’nin görüşlerine başvurduk. Enis Konya, CHP’den istifa ettiğini ardından ise AK Parti’ye geçerek ülke ve millete daha faydalı hizmet etmek için siyasi çalışmalarına orada devam edeceğini ifade etti.

 

Hikmet Yurteri ise, ‘Ben ülkeme ve milletime aşık olan, ülkeme ve milletime hizmet etme aşkı ve heyecanını yüreğinde taşıyan birisiyim. CHP’de ülkeye ve millete hizmet aşkını ve şevkini göremedim. O yüzden hiçbir makam ve mevki beklentisi olmaksızın büyük bir hizmet hareketi olan AK parti’ye ilerleyen günlerde katılarak, partide görev verilsin veya verilmesin tüm enerjimi parti çalışmalarına vererek, büyük ve güçlü Türkiye’nin inşaası için  sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere tüm ak kadrolarla birlikte bende alınteri dökeceğim’ dedi.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş