DEMOKRASİ ve CUMHURİYET ORTAK DEĞERİMİZ..!

DEMOKRASİ ve CUMHURİYET ORTAK DEĞERİMİZ..!
Yayınlama: 20.03.2024
Düzenleme: 21.03.2024
1.755
A+
A-

2 Bin nüfuslu Evreşe Beldesinin sıra dışı Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak, 3 dönem başkanlık yaptığı beldeyi ihya etmişti. Suyu, interneti, kreşi bedava yapan, halkın eti ve ekmeği daha ucuza almasını sağlayan Başkan Soyuak, bu ve buna benzer daha nice hizmetler için kolları sıvayarak Gelibolu’dan Belediye Başkan Adayı oldu…

 

 

Seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren Ak Parti Gelibolu Başkan Adayı Ali Kamil Soyuak, gittiği her yerde Atatürk’e olan sevgisini ve Cumhuriyete olan bağlılığını dile getiriyor. Programlarında 10. Yıl Marşı, İzmir Marşları söyleyen, proje toplantısına 10. Yıl marşı eşliğinde çıkan Soyuak, ezber bozmaya devam ediyor.

 

 

Mevcut belediyenin hizmet üretmediğini seçim dönemi geldiğinde yaptıklarını değil Atatürk’ü, Cumhuriyeti, laikliği ön plana çıkardıklarına dikkat çeken Doktor Ali Kamil Soyuak;

“Defalarca söyledim, bir kez daha söylüyorum. Bu sefer buradan size ekmek çıkmaz. Bu sefer bu taraftan nemalanamazsınız. Ben sizler kadar Atatürkçü, sizler kadar Kemalist, sizler kadar Cumhuriyetçi, sizler kadar devletçi, inkılapçı, halkçı ve laikim. Sizler kadar bu vatanı bu milleti bu bayrağı çok seviyoruz. Mustafa Kemal Paşa benim vazgeçilmezim. Hak ve özgürlükler demokrasi ve Cumhuriyet hepimizin ortak değeridir” dedi.

 

 

 

ATATÜRKÇÜLÜK GELİBOLU’NUN YAŞAM TARZIDIR…

 

Kendi dedesinin, O’nun babasının, 7 göbek Gelibolulu olduğunu ifade eden Soyuak, “Bu memlekette yaşamaya karar vermiş, bu memlekette yaşamayı kader bilmiş, bu memleketin iyiliğini isteyen herkese Gelibolulu olarak bakıyorum. Bizim memleketimizin toprakları ve insanları Cumhuriyetçidir, Atatürkçü’dür, Kemalist’tir, demokrattır. Bunlar yaşam tarzımızdır. Biz bunları insan olmakla eş değer biliriz. Bunlar ağacın asıl gövdesiyse artık hizmeti, geleceği, yaşamı, yatırımları konuşmanın zamanı geldi diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

 

 

BEN CUMHURİYETÇİYİM DEMEKLE CUMHURİYETÇİ OLUNMUYOR…

 

Artık bu saatten sonra hiç kimseye, Türk bayrakları üzerinde Atatürk resimleriyle bir daha seçim kazandırmayacaklarını dile getiren Soyuak, “Kendini bu topluluktan daha üstün daha demokrat daha Cumhuriyetçi sanan yönetim kadrosundan söz ediyorum. Biz onlardan daha demokrat daha Cumhuriyetçiyiz. Biz onlardan daha fazla Kemalist ve Atatürkçüyüz. Artık kuru söylemlerle değil, ‘Ben Cumhuriyetçiyim’, ‘Ben demokratım’ diye Cumhuriyetçi ve demokrat olunmuyor. ‘Ben çağdaşım’ denince, ‘İlericiyim’ deyince, ilerici de olunmuyor. Sen vatandaşın derdiyle ilgilenebiliyor musun? Sen kentini geliştirebiliyor musun? Sen milletin derdini dert edinebiliyor musun? Ev ev gezebiliyor musun? Mahallelerde olabiliyor musun? O çamurda sen de yürüyebiliyor musun vatandaşınla? O gün demokratsın, o gün ilericisin, o gün Cumhuriyetçisin” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş