ESNAF DEĞİŞİM İSTİYOR

Ünal Özcan büyük bir gövde gösteresi ile Esnaf Odaları Birliği Başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Özcan’a 25 oda başkanı ve yönetimi destek verdi. Değişim isteyen esnafın sesine kulak veren Özcan tabanın sesi olacaklarını belirti.

ESNAF DEĞİŞİM İSTİYOR
Yayınlama: 09.03.2018
7.761
A+
A-

Ünal Özcan büyük bir gövde gösteresi ile Esnaf Odaları Birliği Başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Özcan’a 25 oda başkanı ve yönetimi destek verdi. Değişim isteyen esnafın sesine kulak veren Özcan tabanın sesi olacaklarını belirti…

 

SADECE FOTOĞRAFLARDA BAŞKANLIK YAPMAYACAĞIM…

 

Basın açıklamasını alışılagelmişin dışında Küçük Sanayi Sitesinde bir esnafın işyerinde yapan Ünal Özcan çarpıcı açıklamalarda bulundu. 25 oda başkanı ve yönetiminin destek verdiği Özcan, tabanın sesi olacaklarına vurgu yaptı. Teşkilatın desteği, talebi doğrultusunda, bir göreve talip olduğunu ifade eden Özcan, ‘‘Eğer göreve gelirsek neler yapabileceğimiz konusunda çok basit şeyler söylemek istiyorum. Birincisi tabanın sesi olacağız. Biz bu toplantıyı otel köşelerinde yapmadık nerde yaptık tam can damarında esnaf ve sanatkarımızın iş yerinde yaptık. Fotoğraflarda birlik başkanı yapmak istemiyoruz. Her ilçenin yönetimini denetimini esnafı iş yerlerinde tanımak istiyoruz. Sorunlarını sıkıntılarını bizimle paylaşsınlar, bizde oda olarak bu sorunları gidermek istiyoruz’’ dedi.  

 

ESNAFIM ZOR DURUMDAYKEN BEN MAKAM ARABASINA BİNMEM…

 

Şu an 25 oda başkanı ve yöneticileri ile beraber hareket ettiklerini vurgulayan Ünal, ‘‘Mayıs ayında göreve getirilirsek hiçbir ayrımcılık yapmadan, kimseyi dışlamadan görevimizi yerine getireceğiz. Buradan bunun sözünü veriyorum. Özellikle söylüyorum teşkilatlarda birlik beraberlik mesajı verenler var. Allah birlik beraberliğimizi bozmasın ama söylem il eylem birbirini tutmuyor. Herkese mesaj geliyor o mesaj bir tek bize gelmiyor. Biz bu hizmet yoluna talip olduk. Esnaf Odaları Birliğine hangi kanun hükmediyor. Odanın katılım borcu var diye esnafın faturasının verilmediği nerede yazıyor. Odanın SSK borcu var personeline maaş ödeyemiyor. Fatura alamıyor. Esnaf ve sanatkar neden cezalandırılıyor. Bunların hepsini çözeceğiz. Düne kadar odalara hiçbir şey vermeyen birlik bugün 5 bin lira hibe vermeye başladı. Esnaf Odaları Birliğinin iki adet makam aracı var. Başkan olduğum gün iki makam aracını satıp gelirini odalara bağışlayacağım. Esnaf ve sanatkar kirasını bağ-kur primini ödeyemezken ben makam aracı kullanmam, kullanamam’’ şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş