GELECEKTEN ÜMİTLİYİZ..!

İsmail Kaymak Ortaokulu öğrencileri, düzenledikleri kermesten elde ettikleri gelirlerle kentin çeşitli noktalarına konmak üzere 5 adet köpek barınağı yaptırdı…

GELECEKTEN ÜMİTLİYİZ..!
Yayınlama: 16.02.2017
4.586
A+
A-

Halk Bahçesinde öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, duyarlı öğrencilere teşekkürlerini iletti.

 

İsmail Kaymak Ortaokulunun 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri, alkışlanacak bir projeye imzaya attı. Düzenledikleri kermesten elde ettikleri geliri Çanakkale Belediyesinin de ortaklığında sokaktaki can dostlar için sıcak yuvaya dönüştüren öğrenciler Halk Bahçesinde düzenlenen törende Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile bir araya geldi.

 

Yerli Malı Haftası kapsamında düzenlenen etkinliklerde tüketilmeyen yiyeceklerin çöpe gitmemesi için kermes düzenlemeye karar verdiklerini belirten 8. sınıf öğrencisi Mert Efe Kahraman, buradan elde ettikleri gelirle de sokak köpekleri için barınak yaptırdıklarını açıkladı.

 

Öğrencilere duyarlılıklarından dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise, “Gönüllülük ve kentte ortak yaşam sağlamak böyle bir şey. Öğrencilerimiz de gönüllülük göstermişler. Kentimizde böyle duyarlı çocuklarımız, gençlerimiz olduğu için çok mutluyum, çok sevinçliyim” diye konuştu. Başkan Gökhan, bu güzelliklerin yanı sıra sokak hayvanlarına yapılan zulümlerin de son bulmasını temenni etti.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş