KAPIM DA GÖNLÜM DE TELEFONUM DA SİZE HEP AÇIK

Çanakkale siyasetinin gülen yüzü, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, seçimden önce verdiği sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyor. Bayram dolayısıyla adeta Çanakkale’yi tavaf eden İskenderoğlu, gitmedik ilçe bırakmadı. Hastanede yatan hastadan, nöbetinin başında olan güvenlik güçlerine, ilçede, beldede, köyde, mesai yapanların ve vatandaşların bayram coşkusuna ortak oldu.

KAPIM DA GÖNLÜM DE TELEFONUM DA SİZE HEP AÇIK
Yayınlama: 24.08.2018
10.668
A+
A-

Meclis çalışmalarından ve Ankara’nın yoğun gündeminden fırsat buldukça günlerini memleketi Çanakkale’de geçiren AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu Kurban Bayramında tatili değil Çanakkaleli hemşerilerinle bir arada olmayı tercih etti. Vekil olmadan önce çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamak için Çanakkale’nin dört bir yanını ziyaret eden tecrübeli siyasetçi vekil olduktan sonra da ilk bayramını yine Çanakkaleli hemşerileri ile birlikte geçirdi. Bayramın ilk günü kurbanını kestikten sonra ailesi ile bayramlaşan Çanakkale siyasetinin gülen yüzü İskenderoğlu, hastanede yatan hastaları ziyaret ederek onlara moral verdi. Mesaisi yapan güvenlik güçleriyle bir araya geldi. Bayramın ikinci günü tüm gününü bayramlaşma programına ayıran, kilometrelerce yol yapan İskenderoğlu adeta Çanakkale’yi tavaf etti. Bir günde 6 ilçeyi ziyaret eden İskenderoğlu vatandaşlar ile tek tek bayramlaştı onların bayram sevincine ortak oldu.  

 

ANKARA’NIN DEĞİL ÇANAKKALE’NİN VEKİLİYİM

Vekil olmadan önce verdiği sözleri tutarak ilk bayramda hemşerileri ile bir araya gelen İskenderoğlu, “Ben seçimden önce sizden vekâlet isterken sizin için çalışacağımın garantisini vermiştim. Vekil olduktan sonra da her zaman sizinle bir araya geleceğim, Ankara’nın değil Çanakkale’nin vekili olacağım demiştim. İşte bugün karşınızdayım, sizlerle yine yeniden bir aradayım. Bayram dolayısıyla Çanakkale merkez ve birçok ilçemizde vatandaşlarımız ve partililerimiz ile bayramlaştık. Hüzünler paylaştıkça azalır, sevinçler paylaştıkça çoğalırmış. Bayram sevincim sizlerle bir arada olduğum için daha da katlandı. Mevla’mdan dileğim bizi nice bayramlara sağlıkla mutlulukla tekrar ulaştırsın. Çanakkaleli tüm hemşerilerimin bayramını kutluyor küçüklerimin gözlerinden büyüklerimin ellerinden öpüyorum” şeklinde konuştu.

 

BİZİ DOLARA MAHKÛM EDEMEYECEKLER

Gittiği ilçelerde vatandaşlara hitap eden Çanakkale siyasetinin gülen yüzü İskenderoğlu, “Bundan yüz yıl önce bizi manda himayesine almak istediler. Türk milletinin himaye altında yaşayamayacağını hesap etmediler. Biz bağımsızlığından vazgeçmeyen vazgeçemeyecek bir milletiz. Özgürlüğümüze düşkünüz ve biz asla birinin himayesine giremeyiz. Aynı doların himayesine giremeyeceğiz gibi. Ülkemize ekonomik bir savaş açıldı ama biz buna alışkınız 17 yıldır ne badireler atlattık. Parti kapatma davalarından, MİT TIR’ı operasyonlarına, Gezi Parkı’ndan, 15 Temmuz Darbe girişimine kadar ama bizi yıldıramadılar. Darbe girişiminde biz bayrağımızı alıp sokağa çıktık. O gün şunu dile getirdik bizi ezemeyecek, ülkemizi bölemeyecekler. Bugün de aynı şeyi söylüyorum bizi dolara mahkûm edemeyecekler. Daha çok çalışacak daha çok üretecek birçok kez olduğu gibi ülkemize açılan bu ekonomik savaştan da galip geleceğiz” dedi.  

 

DURMAYACAĞIZ DURDURAMAYACAKLAR

Döviz üzerinden ülkemize bir oyun oynanıyor diyen İskenderoğlu sözlerini şöyle sürdürdü, “Dolar yükseliyor yatırımlar duracak dediler. Bizim sloganımız belli durmak yok yola devam. Çanakkale’nin dört bir yanında yatırımlarımız devam ediyor. Boğaz Köprüsü, tüneller, barajlar göletler, yolar, Ezine Gıda Osb devam eden yatırımlarımızdan sadece aklıma gelenler bunlar, Çanakkale için, Çanakkaleliler için yatırım yapmaya devam edeceğiz. Biz bugüne kadar AK Parti Grup Başkan Vekilim Sayın Bülent Turan ile birlikte hep Çanakkale için yaptıklarımızı anlattık. Bugünden sonra da yapacaklarımızı anlatacağız. Ülkemizin taş üstüne taş koyarken durmaya vakti yok. Taş üstüne taş koymaya devam edeceğiz.

 

KAPIM DA GÖNLÜM DE TELEFONUM DA SİZE HEP AÇIK

Benim kapım benim telefonum Çanakkaleli hemşerilerime 7 gün 24 saat açık. Biz bu millettin hizmetkârı olan Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öğrencileriyiz. O’nun la aynı yolda yürüyor ve yürümeye devam edeceğiz. Seçimden önce sizlerden oy istemiştim, sizde çok değerli oylarınızı vererek beni mahcup etmediniz ve vekiliniz olarak seçtiniz. Allah’ın izniyle bende çalışarak sizleri mahcup etmeyeceğim.”

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş