KORKARAK BİR YERE GELEMEYİZ

Ortaöğretimlere verilecek 3 Boyutlu Yazcısı için imzalar atıldı. Törene Çanakkale’deki bütün ortaöğretim kurumlarının davet edilmesine rağmen bir İmam Hatip Ortaöğretim Okul Müdürü ve Yardımcısının katılım göstermesine sinirlenen Başkan Gökhan “Siyasi korku var” dedi.

KORKARAK BİR YERE GELEMEYİZ
Yayınlama: 11.10.2017
4.592
A+
A-

Ortaöğretimlere verilecek 3 Boyutlu Yazcısı için imzalar atıldı. Törene Çanakkale’deki bütün ortaöğretim kurumlarının davet edilmesine rağmen bir İmam Hatip Ortaöğretim Okul Müdürü ve Yardımcısının katılım göstermesine sinirlenen Başkan Gökhan “Siyasi korku var” dedi.

 

 

 

Bu proje çok önemli
 

Çanakkale’de 13 Ortaöğretim Kurumuna verilecek ‘3 Boyutlu Yazıcılar’ için imzalar atıldı. Proje Sorumlusu işadamı İsmail Bayraktar ile Belediye Başkanı Ülgür Gökhan arasında gerçekleşen imza töreninde konuşan Gökhan; “Bugünden itibaren ortaöğretimde 13 okulumuza bu yazıcıları teslim edeceğiz. Özellikle bilimsel eğitimin gençlere gösterilmesi son derece önemli. Bu anlamda bu proje çok büyük önem arz ediyor. Bu proje Sayın Bayraktar’ın fikriydi. Bana geldi. Bütün okullara bunu vermek istediğini belirterek “Ne yapabilirsiniz” dedi. Bizde destek olalım sizde öğretmenlere bunun eğitim ile ilgili destek olun, çocuklar eğitilsin dedik. Eğitim sadece Milli Eğitim Bakanlığı’na bırakılmayacak kadar önemli’’ şeklinde konuştuk.

 

Size Her türlü desteği vermeye hazırım

 

Törene Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan ve Çanakkale’deki bütün ortaöğretim kurumu okul müdürlerinin davet edildiği, ancak yalnızca bir İmam Hatip Ortaöğretim Okul Müdürü ve Müdür Yardımcısının katılım gösterdiğine dikkat çeken Gökhan; “Açıkçası bugün buraya Sayın Milli Eğitim Müdürü ve Ortaöğretim Müdürlerinin tamamı davet edildi. Ancak yalnızca İmama Hatip Ortaokulumuzun Müdürü ve Müdür Yardımcısı geldi. Başka gelen kimse yok. Kendilerine çok teşekkür ederim. Enteresan. Demek ki ön yargılı davranmamamız lazım. Bu bana çok anlamlı da geldi. Bunun dışında size her türlü desteğe hazırım. Bu bilinç bu ülkede bizi ileriye götürür. Biz hurafeler ile değil, teknoloji ile bilimle bir yere gelebiliriz. Birbirimizden korkarak bir yere gelemeyiz. Çanakkale Belediyesi halkına ait bir kurum ve onun kaynakları ile hareket ediyoruz. Belediyelerin görevi bu. Yasası da var. Ama korku var. Siyasi korku var” dedi. 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş