MAYMUN İŞTAHLI DAVETSİZ MİSAFİR..!

Meyve bahçesine dadanan maymun büyük şaşkınlığa neden oldu. Ağaçta meyve yerken görülen hayvanın nereden geldiği bilinmezken sahibinin bulunması için harekete geçildi…

MAYMUN İŞTAHLI DAVETSİZ MİSAFİR..!
Yayınlama: 12.05.2020
6.971
A+
A-

Meyve bahçesine dadanan maymun büyük şaşkınlığa neden oldu. Ağaçta meyve yerken görülen hayvanın nerden geldiği bilinmezken sahibinin bulunması için harekete geçildi…

 

Korona günlerinde insanlar evde kalmaya devam ettikçe doğa yeniden toparlanıp kendine gelmeye başladı. Bitki örtüsü coşarken hayvanlarda daha özgürce hareket etmeye başladı. Ancak Lapseki ilçesinde yaşanan bir olay duyanlara o kadar da değil dedirtti.

 

Kangırlı köyünde meyvecilikle uğraşan Ahmet Koç, bakım için gittiği bahçesinde garip bir hayvanla karşılaştı. İlk şaşkınlığı üzerinden atmasının ardından ağaç üzerinde meyve yiyen uzun kuyruklu küçük cüsseli hayvana yaklaşan Koç, yakından baktığında canlının belgesellerden tanıdığı bir maymun cinsi olduğunu farketti. Bir müddet daha meyve yiyen maymun daha sonra daldan dala atlayarak hızla gözlerden uzaklaştı.

 

Babasının söylemesi üzerine bahçeye giderek maymunu aramaya başlayan oğlu Serdar Koç ise; “Bu hastalık günlerinde insanların evlerine çekilmesinin ardından doğada gerçekten gözle görünür bir değişim yaşanmaya başladı. Birçok yabani hayvan yerleşim yerlerinde görülmeye ve insanların olmadığı tarım alanlarına gelmeye başladı. Bu maymunun elbette tabiattan gelme şansı yok. Muhtemelen bir ev yada iş yerinde evcil hayvan olarak bakılırken kaçtı yada bilerek doğaya salındı. Sahibi varsa ve bize ulaşırsa yakalaması için kendisine yardımcı olmak isteriz. Muhtemelen kiraz, kayası ve şeftali gibi meyve ağaçlarının bol olduğu bu bölgeden ayrılmayacaktır” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş