ÖNCE AYNASINI SONRA CANINI ALDI..!

Aracına çarpıp kaçan TIR sürücüsünü durdurmaya çalışan emekli polis, aynı tır tarafından ezilerek öldürüldü…

ÖNCE AYNASINI SONRA CANINI ALDI..!
Yayınlama: 22.01.2021
Düzenleme: 23.01.2023
16.366
A+
A-

Aracına çarpıp kaçan TIR sürücüsünü durdurmaya çalışan emekli polis, aynı tır tarafından ezilerek öldürüldü…

Çanakkale, kazadan çok cinayet olarak adlandırılan dehşet verici bir olaya tanık oldu. TIR şoförü, otomobilinde hasara neden olduğu için kendisini durdurmaya çalışan araç sürücüsünü ezerek ölümüne neden oldu.

Çanakkale Emniyetinde görevliyken emekliye ayrılan ve çok sevdiği Çanakkale’ye yerleşen Şükrü İmaca ve eşi Nevin İmaca’nın içinde bulunduğu otomobile önceki gün seyir halindeyken bir TIR çarptı. Aracın aynasını kırarak hasara neden olan TIR şoförü, durmayarak İzmir karayolu üzerinden Ezine istikametine doğru kaçmaya başladı. Bunun üzerine takibe başlayan İmaca, Güzelyalı girişinde bulunan Askeri Kamp izasında otomobiliyle önüne geçtiği TIR’ı durdurmayı başardı.

Alınan bilgiye göre aracından inen emekli polis, elinde ki kırık aynayı göstererek TIR şoföründen neden olduğu zararı karşılamasını istedi. Ancak hatalı sürücü aracından inmek yerine umursamaz tavırlarla TIR’ın kapılarını kilitledi. Sinirlenen Şükrü İmaca, eşine polis ve jandarmayı aramasını ve olay yerine çağırmasını söyledi. İddiaya göre polis ve jandarmanın geleceğini duyan TIR şoförü bir kez daha kaçmak için manevra yapmak istedi. Bunun üzerine kollarını açarak TIR’ın önüne geçen İmaca, aracın hareket etmesini engellemeye çalıştı. Fakat durmak yerine gaza basan şoför, ağır vasıta ile talihsiz adamın üzerinden geçerek kaçtı.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Şükrü İmaca derhal ameliyata alındı ve operasyon sırasında bir bacağı kesildi. Fakat doktorların tüm müdahalesine rağmen aşırı kan kaybından kurtarılamayarak yaşamını kaybetti.

Öte yandan olay yerinden kaçan TIR şoförü kısa bir müddet sonra ekiplerce yakalandı. Kasten adam öldürmekten tutanak tuttuğu öğrenilen savcılığın temin ettiği güvenlik kamerası görüntülerini incelediği ve soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Şükrü İmaca’nın cenazesi ikindi namazını müteakip Edremit Kurşunlu caminden kaldırılarak Kızılkeçili mezarlığında defnedildi. Düzenlenen törene Çanakkale’den iki otobüs ile gelen sevenleri ve birlikte görev yaptığı emniyet mensubu meslektaşları ile oğlu H. Anıl İmaca’nın Bilgi İşlem Sorumlusu olarak çalıştığı Kepez Belediyesinin çalışanları ve Başkan Ömer Faruk Mutan yalnız bırakmadı.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş