Tevazu, samimiyet ve gayret… AK PARTİ “YILDIZ”INI BULDU..!

Tevazu, samimiyet ve gayret… AK PARTİ “YILDIZ”INI BULDU..!
Yayınlama: 17.03.2023
Düzenleme: 17.03.2023
1.805
A+
A-

Merkez İlçe Başkanlığı ve İl Başkanlığı görevlerinin yanı sıra uzun yıllardır yaptığı yöneticilik görevleri ile AK Parti’ye hizmet veren Gültekin Yıldız, milletvekili aday adayı oldu…

 

AK Parti ilçe yönetiminde ki başarılı siyasi performansı dikkat çeken Gültekin Yıldız, genel merkezin gözünden kaçmamış ve ilçe başkanlığı görevine getirilmişti. İlçe Başkanlığı görevini sürdürürken bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından il başkanlığı görevine getirilen Yıldız, partinin en üst kademesine yükseltilmişti.

 

 

İl Başkanlığı döneminde, parti içi bütünleştirici yönetimi, yapıcı politikaları ve kamuoyunda ki sıcak ilişkileri ile yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren siyasetin genç, dinamik ve enerjik ismi Gültekin Yıldız, son genel seçimde AK Parti’nin Çanakkale de birinci parti olmasında da etkin rol oynamıştı.

 

Efendi ve çalışkan kişiliği ile tanınan Yıldız, partiye uzun yıllardır verdiği hizmetler ile milletvekili aday adaylığı yarışında birçok rakibine kıyasla daha avantajlı olarak görülüyor. Görev yaptığı yıllar boyunca parti teşkilatları ile sıcak ilişkiler kuran, küskünleri barıştırıp tüm teşkilatları bütünleştiren ve bu yüzden de oldukça sevilen Gültekin Yıldız’ın milletvekili aday adaylığı “AK Parti’nin yıldızı sahalara geri döndü” yorumlarına neden oldu.

 

 

Milletvekili aday adaylığına başvuru sonrası kısa bir açıklama yapan Yıldız, şu ifadeleri kullandı;

“Siyasi hayatım boyunca bulunduğum görevlerde amacım hep topluma faydalı olmak, Çanakkale’mize ve ülkemize en iyi şekilde hizmet etmek olmuştur. Aynı duygu ve düşüncelerle, 14 Mayıs’ta yapılması planlanan genel seçimde Çanakkaleli hemşerilerimizi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Çanakkale ruhuna yakışır bir şekilde temsil etmek için bugün itibariyle AK Parti Çanakkale İl Başkanlığımıza Milletvekili aday adaylığı başvurumu yaptım.

14 Mayıs’ta yapılmasına karar verilen Türkiye Büyük Millet Meclisi genel seçimi ve Cumhurbaşkanlığı seçiminin ülkemize, milletimize ve Çanakkale’mize hayırlı olmasını; kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmemize vesile olmasını temenni ederim.”

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.