ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTILAR..!

Polisin dur ihtarına uymayarak şehrin ara sokaklarında son sürat kaçan araç ortalığı birbirine kattı. Filmleri aratmayan kovalamaca sırasında araçlara çarpan ve vatandaşların hayatını tehlikeye atan şahıslar, onlarca ekip tarafından ablukaya alındı. Polis ekipleri tarafından sıkıştırılan şahıslar kıskıvrak yakalandı…

ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTILAR..!
Yayınlama: 10.05.2017
11.566
A+
A-

Polisten kaçan şahıslar Çanakkale sokaklarında adeta terör estirdi. Polisi alarma geçiren uzun soluklu takibe onlarca ekip katıldı. Son sürat kaçan şahıslar diğer araçlara çarparak hasara yol açarken vatandaşlarında hayatını tehlikeye attı. Ellerin tetikte beklediği amansız takip, aracın ekipler tarafından önünün kesilmesiyle son buldu.

 

POLİSİN DUR İHTARINA UYMADI…

 

Çanakkale Balık Hali önünden geçmekte olan ve ön plakası bulunmayan 17 TB … plakalı gri renk Renault Sembol marka aracı kontrol etmek isteyen sivil ekipler dur ihtarında bulundu. Ancak araç içerisinde bulunan iki şahıs polisleri karşısında görünce durmak yerine son sürat kaçmaya başladı. Yapılan anonslar ile diğer ekiplerde uyarılarak araç takibe alındı. Yapılan tüm uyarılara rağmen araç durmamakta ısrar edince kovalamacaya kısa sürede onlarca polis ekibi katıldı.

 

 

ÇEVREDE KORKU VE PANİĞE YOL AÇTILAR…

 

Barbaros mahallesinin Bodur kavşağından Havaalanı kavşağına kadar olan bölgede ara sokaklarda izlerini kaybettirmeye çalışan şahıslar, kaçışları sırasında çok sayıda araca çarparak zarar verirken vatandaşlarında hayatını tehlikeye atmaktan çekinmedi. Aracın süratli, içindekilerin ise tehlikeli olabileceği ihtimaliyle tedbirli yaklaşan ekipler tehlikenin büyümesi üzerine taktik değiştirdi.

 

 

SIKIŞTIRILINCA POLİSE DİRENDİLER…

 

Aynı anda çok sayıda polis ekibi, şüpheli aracı Şehit Gürol Caddesi üzerindeki bir kavşakta sıkıştırdı. Otomobillerinin önü ve arkası polis araçları ile kapatılması sonucu kaçacak yeri kalmayan şahıslar buna rağmen polise direnmeyi sürdürdü. Mukavemet gösteren ikili yaşanan arbedenin ardından resmi ve sivil ekiplerce kelepçelenerek gözaltına alındı. Etrafta toplanan ve ne olduğunu korkulu gözlerle anlamaya çalışan onlarca meraklı vatandaş ise polisin başarısını alkışlayarak kutladı.

 

 

ARAÇTA BİR ADET SİLAH BULUNDU…

 

Kaçış sırasında diğer araçlara çarpan şüpheli otomobilde de büyük hasar oluştuğu görüldü. Olay yerinde yapılan ilk aramada araçta bir adet kuru sıkı tabanca ele geçirilirken ardından detaylı kontrol için Çanakkale Emniyet Müdürlüğü parkına çekildi. Zanlılar ise sağlık kontrolü için Devlet Hastanesine götürüldü. Şahıslardan birinin neden oldukları kazalarda bacağından yaralandığı görülürken yarattıkları kaos ve tehlikeye rağmen pişkince gülmeleri dikkat çekti. Asayiş ekiplerince emniyete götürülen getirilen şahısların kaçmalarının asıl sebebinin yapılan sorgunun ardından ortaya çıkması bekleniyor.

 

 

POLİS ELİ TETİKTE BEKLEDİ…

 

Terör saldırılarına karşı sürekli teyakkuzda olan Çanakkale polisi, tüm yaşananlar sırasında bombalı araç ihtimaline karşı eli tetikte bekledi.  Ancak OHAL kapsamında geniş yetkilere sahip olmasına karşın sağ duyusunu korumayı başardı ve hiçbir silahın ateşlenmediği olayda büyük şans eseri ölen yada yaralanan olmadı.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş