AK PARTİ’YE BAŞKAN DAYANMIYOR..!

AK Parti’ye Çanakkale’de başkan dayanmaz oldu. Görevden alınan son isim ise şüphesiz son dönemde iddialı çıkışlarıyla AK Parti içinde en çok konuşulan ve tartışılan isim olan Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek ve yönetimi oldu…

AK PARTİ’YE BAŞKAN DAYANMIYOR..!
Yayınlama: 28.12.2021
5.686
A+
A-

AK Parti’ye Çanakkale’de başkan dayanmaz oldu. Görevden alınan son isim ise şüphesiz son dönemde iddialı çıkışlarıyla AK Parti içinde en çok konuşulan ve tartışılan isim olan Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek ve yönetimi oldu…

 

AK Parti’nin Çanakkale teşkilatlarında görev yapan başkanlar ya görevden alınıyor yada bir bir istifa ediyor. İstifalar partiyi zor durumda bırakırken görevden almalar sıra bana ne zaman gelecek korkusu yaşayan koltukta ki diğer isimleri her geçen gün daha da tedirgin ediyor.

 

Sıcak gelişme bugün Çanakkale’ye gelen AK Parti Marmara Bölge Koordinatörünün temaslarının ardından yaşandı. Alınan bilgiye göre AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek ile bire bir görüşen koordinatör, kendisine yönetim kurulu üyeleri ile birlikte görevden alındığını bildirdi. Bu durum kamuoyuna istifa ettikleri şeklinde yansıtılırken ak kulislerde şimdiden yeni başkanın kim olacağı konuşulmaya başlandı. Öte yandan Ölçek’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Geldiğimiz noktada gördüğüm lüzum üzerine bir görev değişikliği kararı almış bulunmaktayım” demesi akılarda soru işaretleri oluşturdu.

 

GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMASI KAFALARI KARIŞTIRDI…

 

Yıldıray Ölçek, değerli dava arkadaşlarım diyerek başladığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “04.10.2020 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul neticesinde teşkilatımızın teveccühü ile Merkez İlçe Başkanlığı görevi 2. kez şahsıma teslim edildi. Oluşturduğumuz yönetim kurulumuz ile bir yılı aşkın süredir partimiz, Çanakkale’miz ve hemşehrilerimiz için çalıştık. Her zaman hemşehrilerimizin dertlerine çözüm olan bir siyasi model ile onların yanında olmak en büyük hedefimiz oldu. Ancak geldiğimiz noktada gördüğüm lüzum üzerine bir görev değişikliği kararı almış bulunmaktayım. Mensubu olduğum AK Partimden ve davamdan hiçbir zaman ayrılmadan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinden yürüyerek eskisinden daha fazla çalışmaya, 2023’e giden büyük Türkiye hedeflerine ulaşmak için durmadan çalışmaya devam edeceğimi beyan eder başta Çanakkale halkına, belde ve mahalle yönetimlerine ve üyelerimize çalışmalarından dolayı teşekkür eder haklarını helal etmelerini dilerim. Benden yana tüm haklarımı helal ederek başta AK Parti Grupbaşkanvekili ve Çanakkale Milletvekilimiz Bülent Turan, Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve İl Başkanımız Naim Makas’a teşekkür ederim.”

 

“ALABİLECEK OLAN VARSA DA, ALSIN” DEMİŞTİ…

 

Her ne kadar açıklamasında tek tek teşekkür etse de Yıldıray Ölçek’in il başkanı Naim Makas ile arasının iyi olmadığı biliniyordu. Sık sık görevden alınacağına dair söylentiler çıkan Ölçek yine böyle bir dedikodu sonrası çok konuşulan ve tartışılan bir çıkış yapmış ve “Karşıma kim çıkarsa çıksın, sandığa gömerim. Kendime güveniyorum. Alabilecek olan varsa da, alsın” diyerek son derece iddialı konuşmuştu. O konuşma sonrası koltuğunu bir süre korusa da söyledikleri unutulmamış olacak ki bugün gerçekten görevden alındı.

 

AK PARTİ İSTİFALARLA ANILIR OLDU…

 

Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek’in istifası ile birlikte AK Parti’ye başkan dayanmadığı bir kez daha tescillendi. Geçtiğimiz süreçte yine çok konuşulan birçok istifa ve görevden almalar yaşanmıştı. Bunlardan bazıları şu şekilde gelişti;

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas ile arasında uzun süredir sorun olduğu iddia edilen Biga İlçe Başkanı Hasan Sepici, Eylül ayında göreve başlamasının yıl dönümde başkanlıktan istifa etti.

Geçtiğimiz yıl yine Biga’da 3 belediyeyi AK Parti’ye kazandıran başarılı eski il başkanı Ahmet Şahin, misyonumu tamamladım açıklaması yaparak görevinden istifa etmişti.

2018 yılında yapılan son genel seçimlerde AK Partiden 3. Sıra milletvekili adayı olan Furkan Sezer ve 4. Sıra milletvekili adayı Fırat Akgün geçtiğimiz günlerde partiden istifa etmişlerdi.

7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilen genel seçimlerde, AK Parti’den Çanakkale Milletvekili Aday Adayı olan Davut Gazi Benli, sürpriz bir kararla Deva Partisine geçmişti.

AK Parti Ayvacık İlçe Başkanı Nazmi Tok’da bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte istifa ederek görevi bırakan isiler arasında yer almıştı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş