YARGILANMAK BU DÖNEMİN ŞANINDANDIR..!

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, hakkında ortaya atılan iddialara sosyal medyadan yayımladığı bir video ile cevap verdi. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Öz, “Hedef şaşırtıyorlar. İddiaların hepsi asılsız. İtibar suikastı yapıyorlar. Bana şantaj yaptılar. Bu bize yapılan siyasi bir operasyondur. Suçumuz CHP’li belediye mi olmak ”dedi…

YARGILANMAK BU DÖNEMİN ŞANINDANDIR..!
Yayınlama: 07.06.2022
2.745
A+
A-

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, hakkında ortaya atılan iddialara sosyal medyadan yayımladığı bir video ile cevap verdi. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Öz, “Hedef şaşırtıyorlar. İddiaların hepsi asılsız. İtibar suikastı yapıyorlar. Bana şantaj yaptılar. Bu bize yapılan siyasi bir operasyondur. Suçumuz CHP’li belediye mi olmak ”dedi…

 

ALGI OPERASYONU YAPIYORLAR…

 

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, hakkında ortaya atılan iddialar ve gözaltı süreci ile ilgili kendi sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Mahkeme sürecinin devam ettiğini belirten Öz; “CHP belediyelerinde ‘Algı Operasyonu’ yapılıyor. Belli basın organlarında ve siyasi mecralarda hakkımızda yürütülen algı operasyonu ve kasıtlı haberlere ve iftiralara ilişkin halkımıza sorumluluğumuz gereği sizlere bilgi vermek istiyorum ”dedi.

 

HEDEF ŞAŞIRTIYORLAR…

 

29 Mayıs 2022 tarihinde çok enteresan bir şey olduğuna dikkat çeken Öz, Çan TKİ de bir AKP’li il yöneticisinin adının karıştığı kömür skandalı patlak vermiştir. Kamuoyunun konuştuğu ve bir siyasi danışmanın da bulunduğu iddia edilen bu skandalda devletin 30 bin ton kömürü üzerinden menfaat elde ettiği basına yansıtılmıştır. Basına düşmeden önce bu kömür yolsuzluğu ile ilgili iddialar sosyal medya hesabından ifşa edilmiştir. Fakat sonra bu yazışmalar kaldırılmıştır. Bu yazışmalar yayınlanıp neden hemen kaldırıldı. Çan’da kömürle ilgili büyük yolsuzluk iddiasından 3 hafta önce arama ve gözaltı için bir gerekçe yokken çağırıldığımda pek ala gidebilecekken 3 hafta sonrasında sabahın 06.45’in de çocuğum ve eşimin yanından alınmamı kamuoyunun vicdanına bırakıyorum’ şeklinde konuştu.

 

EV ALINDIĞI VERİLDİĞİ YOKTUR…

 

Bülent Öz konuşmasının devamında şunları söyledi;

“Sözde basına göre temizlik ihalesine karşılık iki daire verilmiş ve tadilatla bu iki daire birleştirilmiş. Bu doğru değildir. Tapu kayıtlarından iki dairenin olmadığı zaten ortadadır. İhale karşılığı ev alındığı ve verildiği yoktur. İhale evrakları ve ihale süreci incelendiğinde bunlar ortaya çıkacaktır. Bu sözü geÇen ihalenin yaklaşık maliyetini hesaplarken çevre şehircilik ve iklimlendirme bakanlığının açıkladığı ve kabul ettiği verilere göre hesaplanır. Bu verileri kafana göre hesaplayamazsın. O sebeple yüksek maliyet çıkması mümkün değildir. Bunun karşılığında ev alındığı doğru değildir. İddialarda adı geçen firmadan belirlenen maliyet hesaplarının bile altında hizmet alınmıştır. Kamu menfaati korunmuştur. İhale evrakları incelenince bunlar ortaya çıkacaktır’ diye konuştu.

 

BANA ŞANTAJ YAPTI…

 

İddiaları ortaya atan ve suç duyurusunda bulunan kuzen Ö. E’nin kendisine şantaj yaptığını da iddia eden Başkan Öz, ‘Ancak yarım bıraktığı işleri bitirilmiş gibi gösterilmesini isteyen, ismimi kullanan kişi elinde belgeler olduğunu belirtip benden 1 milyon isteyip şantaj yapmıştır. Tanığım da var. İddialara karşılık sunulan belgelerin hiçbir kıymeti yok. Belediyeden alacağını alamayıp iflas ettiğini söyleyen kişi başka şehir de 1 buçuk milyon parasını alamadığından kestiği hatır çeklerini tahsil edemediğinden ekonomik darlık çektiğini neden kamuoyundan saklıyor. Malum kişi belediye ye yaptığı işlerin tamamının parasını aldı’ dedi.

 

İFTİRA ATTIĞINI KENDİSİDE KABUL ETTİ…

 

Sürecin başında şahsı harcamaların belediyeye fatura edildiğini söyleyen kişi, dün de hatta bugün de hiçbir harcananın belediyeye fatura edilmediğini hem basında hem de kendi sosyal medyasında açıklamıştır. Bu kişi kendi iddialarıyla çelişmiştir. Yani iftira attığını kendisi kabul etmiştir. Evraklarımız incelendiğinde doğrular bir kez daha ortaya çıkacaktır. Onun mesnetsiz iddiaları yüzünden ben ve müdürlerim gözaltına aldırıldık. İddialarına karşılık sunulan belgelerin hiçbir hukuki kıymeti olmadığı da ortadadır. Bizim alnımız açıktır. Halkımızdan aldığımız desteği boşa çıkarmayacağız dedim, buna devam edeceğiz. Yargılanmak da bu dönemin şanındandır.”

 

SUÇUMUZ CHP’Lİ BELEDİYE OLMAK MI..?

 

‘Bu bize yapılan siyasi bir operasyondur. Biz bu iftiraların algı oyunlarının sebebini biliyoruz. Kaybedilen hazımsızlıktır. Halkın iradesine saygısızlıktır. Rant teklifiyle gelenleri reddettik bizleri karalayarak kendi yolsuzluklarını aklayamazlar. İnanıyorum adalet eninde sonunda yerini bulacak. Suçumuz CHP’li Belediye başkanı olmak mı? CHP’li belediye olmak mı?

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş