PARALAR NEREDE..?

Piyasadan topladığı milyonlarca lira ile kayıplara karışan genç iş adamı memleketinde yakalandı. Çanakkale’ye getirilen M.U. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şimdi herkes aynı soruyu soruyor; “Paralar Nerede?”

PARALAR NEREDE..?
Yayınlama: 22.01.2021
Düzenleme: 23.01.2023
12.620
A+
A-

Piyasadan topladığı milyonlarca lira ile kayıplara karışan genç iş adamı memleketinde yakalandı. Çanakkale’ye getirilen M.U. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şimdi herkes aynı soruyu soruyor; “Paralar Nerede?”

Çanakkale son zamanların en büyük vurgunlarından birine şahit olmuş, siyasi kimliğiyle de yakından tanınan genç işadamı vatandaşlardan topladığı yüklü miktarda ki para ile sırra kadem basarken arkasında kara kara düşünen mağdurlar bırakmıştı. O mağdurların her yerde aradığı M.U’yu polis buldu.

MEMLEKETİ KONYA’DA GBT SORGUSUNA TAKILDI…

Memleketi Konya’da polis tarafından yapılan uygulamada GBT sorgusuna takılan M.U. hakkında yakalama kararı bulunduğu için gözaltına alındı. Çanakkale polisi ile kurulan irtibatın ardından Konya’ya gelen ekip tarafından teslim alınarak Çanakkale’ye getirildi. Emniyet Müdürlüğünde ki sorgusunda ilk ifadesi alınan M.U. geceyi nezarethanede geçirdikten sonra sabah adliyeye sevk edildi.

TUTUKLANARAK GECE YARISI CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ…

Mahkemelerde ki yoğunluk nedeniyle mesai saati sonrasında nöbetçi mahkemeye çıkarılan genç iş adamı, savcının talebi üzerine tutuklanarak gece yarısına doğru cezaevine gönderildi. Paralarını kaptıran 7 mağdurun şikayetçi olduğu M.U’nun davasına önümüzde ki günlerde devam edilerek hakkında ki karar açıklanacak. Öte yandan babası ve aile yakınları zanlıyı adliyede yalnız bırakmazken yaşanan olay sonrası eşinin boşanma davası da açmak için harekete geçtiği öğrenildi.

PARA TOPLUYOR, ARAZİ ALIP SATIYOR, KAR PAYI DAĞITIYORDU…

Bir dönem kamu şirketi GESTAŞ’ta çalışan daha sonra İl Özel İdaresi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde görev yapan ve aynı zamanda da inşaat ve araç kiralama işleriyle ticaretle de uğraşan M.U’nun şahıslardan topladığı paralarla arsa ve arazi satın aldığı ve satış sonrası kar payı dağıttığı öğrenildi. Ancak son olarak piyasadan topladığı yaklaşık 3 milyon 700 bin lirayla kayıplara karışmış, telefon ve sosyal medya hesaplarını kapatarak izini kaybettirmişti. Çanakkale’nin gündemine oturan M.U. şehir efsanesine dönüşmüş ve paranın miktarı kulaktan kulağa 8 milyon lira olarak yayılmıştı.

ŞİMDİ HERKES AYNI SORUYU SORUYOR…

Mağdurlar arasında çok sayıda tanınmış işadamı bulunduğu, bunlardan biri olan ve süt mamulleri işi ile uğraşan M.G’nin sadece tek başına 875 bin lira kaptırdığı hatta diğerlerinin kredi çekip kendi elleriyle paraları teslim ettikleri iddia edilmişti. Kaybedilen meblağın bu derece yüksek ve dolandırılanların tanınmış isimler olması nedeniyle M.U. nun güçlü bir siyasi ismi kullanmasından kaynaklandığı ileri sürülmüştü. Şimdi başta alacaklılar olmak üzere herkes aynı soruyu soruyor; Paralar Nerede..?

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş