Polis Alarma Geçti

İki grup arasında çıkan kavga meydan savaşına döndü. İki kişinin yaralandığı olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi…

Polis Alarma Geçti
Yayınlama: 22.01.2021
Düzenleme: 22.01.2023
33.549
A+
A-

01.03.2017 / Akşam saat 21.00 sıralarında doğu kökenli bir grup ile roman vatandaşlar arasında binmeyen bir nedenle kavga çıktı. Yeni köprü civarında başlayan ve ardından Osnabrück Parkı dolaylarında devam eden kavgada taş ve sopaların yanı sıra bıçak gibi kesici ve delici aletlerin kullanıldığı öğrenildi. Olayda iki kişi çeşitli yerlerinden yaralanırken olay yerine gelen ambulanslarda ilk tedavileri gerçekleştirildi.

Kavga ile birlikte Çanakkale Emniyet Müdürlüğü adeta alarma geçti. Tüm polis ekipleri bölgeye sevk edilirken Emniyet Müdürü Celal Sel’de bizzat ekiplere eşlik etti. Yaralıların tedavisi sürerken olaya karışanların yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı. Bu arada kavgayı duyan ve yaralılar olduğunu öğrenen Fevzipaşa mahallesi sakinleri sokağa çıkarak meydanda toplanmaya başladı ve olaya tepki gösterdi. Geniş güvenlik önlemleri alan polis ise adeta mahalleyi abluka altına aldı.

Bu kadar polisin mahalleye girmesine tepki gösteren Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı Ramazan Işıldak ise; “Bir olay olduysa polis suçluları bulsun ve cezalandırsın. Mahallemizin içinde gerçekleşmeyen bir olay için bu abluka nedir. Biz terörist değil, vatanına, milletine ve bayrağına bağlı insanlarız” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.