SANDIKTAN GÖĞSÜNÜ GERE GERE ÇIKTI..!

SANDIKTAN GÖĞSÜNÜ GERE GERE ÇIKTI..!
Yayınlama: 07.09.2023
Düzenleme: 07.09.2023
2.536
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Bayramiç İlçe Teşkilatı yerel seçimler öncesi üye bazında ön seçime gitti. Belediye Başkanı Adayı ve İl Genel Meclisi üyesi adaylarının belirlendiği seçimde mevcut İl Genel Meclis üyesi Sadık Göğüsgeren rekor oy alarak sandıktan birinci çıktı.

 

İl Genel Meclis Başkanlığı yaptığı dönemde de başarılı çalışmalara imza atan Göğüsgeren’in seçimde elde ettiği bu başarı sandıktan göğsünü gere gere çıktı yorumlarına neden oldu…

 

BAYRAMİÇ KARARINI VERDİ…

 

Cumhuriyet Halk Partisi Bayramiç İlçe örgütü yerel seçimler öncesi ezber bozan bir karar alarak üye bazında adaylarını belirledi. Seçim rekor bir katılımla gerçekleşti. Bin 100 üyenin 930’unun sandık başına gittiği seçimde belediye başkan adaylığı için Cem Atılgan’ın ismi ön plana çıktı. Cem Atılgan 303 oy alarak sandıktan birinci çıktı. Özkan Balcı’nın 228 oyla ikinci olduğu ön seçimde, Metin Akıncı 50 oyla üçüncü ve Kazım Topaloğlu 22 oyla son sırada yer aldı.

 

 

REKOR OYLA GÜVEN TAZELEDİ…

 

İl Genel Meclisi üyeliği için yapılan ön seçimde ise mevcut Bayramiç İl Genel Meclis Üyesi Sadık Göğüsgeren resmen rekor oy alarak güven tazeledi. Üyelerden 534 oy alan Göğüsgeren sandıktan birinci sıradan çıkarken, 416 oy alan Ceyhan Göçgen ikinci, 276 oy alan Yusuf Akgün üçüncü ve 176 oy alan İbrahim Güneş dördüncü sırada çıktı.

 

ŞOV DEĞİL HİZMET ADAMI…

 

İl Genel Meclis Başkanlığı görevini de başarıyla yürüten Göğüsgeren yaptığı icraat ve çıkışlarla da adından sıklıkla söz ettirmişti. Başkanlık yaptığı dönemde hizmetin siyaseti olmaz çıkışıyla taraflı tarafsız her kesimden alkış toplayan Göğüsgeren, “Hizmetler siyasi şov yapılacak arenalar malzemeler değildir. Bunlar hepimizin gayretleri ile el birliği ile yapılacak işlerdir. Bundan sonrada bu anlayış ile herhangi bir siyasi partinin şovu olarak bu işleri lanse etmeden, ülkemizin, vatanımızın, milletimizin birlikte yapacağı işler olarak sizlere takdim etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuşmuştu.

“Bizim akçeli işimiz olmaz. Meclisimiz hukuksuz iş yapmaz” diyerek ezber bozan çıkışlar yaparak vatandaşların kalplerinde ayrı bir yer etmişti.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş