İSTİKRAR İÇİN EVET…

Teknikerler Birliği Çanakkale Şube Başkanı Murat Yahya Sezgin, “EVET” demek için hala bir neden arayan varsa, hayal olmaktan çıkıp gerçeğe dönüşen asrın projelerine dönüp bir baksın dedi…

İSTİKRAR İÇİN EVET…
Yayınlama: 22.01.2021
Düzenleme: 23.01.2023
5.248
A+
A-

15 gün önce üyelerin desteğini alarak Teknikerler Birliği Çanakkale Şube Başkanlığına seçilen Murat Yahya Sezgin, Türkiye için dönüm noktası olan Cumhurbaşkanı halk oylamasına bir gün kala önemli değerlendirmelerde bulundu. Türkiye’nin 15 yılda yakaladığı başarı ve büyümenin devamı için elbette “Evet” diyen Sezgin, kararsızlara ve hayır diyenlere seslenerek; “Hayır diyerek ülkenin kaderi, çocuklarınızın geleceği ile oynamadan önce bir kez daha düşünün ve evet demek için hala bir neden arıyorsanız ülkemizin nerden nereye geldiğine bakıp ideolojik olarak değil gerçek bir vatansever olarak değerlendirin” dedi.

Türkiye’nin 15 yıllık başarı serüveni bile evet demek için başlı başına bir gerekçedir diyen Başkan Murat Yahya Sezgin; “Asrın projeleri hayal olmaktan çıkıp gerçek oldu. Memleket meselelerine ideolojik olarak yaklaşıp hizmet edene destek olmayalım, akasında durmayalım demek bir anlamda vefasızlıktır” şeklinde değerlendirmede bulundu.

Yapılan dev yatırım ve projelerle gerçekleştirilen hizmetleri teknik açıdan değerlendiren Sezgin; “Yapılan yollar, tüneller, hastaneneler, üniversiteler, köprüler, hava limanları, milli sanayi, tarım alanındaki destekler. Bu yatırımları ve yenilikleri saymakla bitiremeyiz. Yapılan hizmetlerin devam etmesi, daha güvenli ve istikrarlı yönetimlerin oluşması çocuklarımızın geleceğe daha umutla bakması, geçmiş dönemlerde  çift başlı yönetimlerden kaynaklanan kavgaların yaşanmaması güçlü ve büyük Türkiye için evet çok kıymetlidir. Bu yapılan hizmetleri göz ardı etmenin vicdani hiçbir açıklaması yoktur. Benim ülkemi dünyaya karşı dik bir şekilde kimseye boyun eğmeden temsil eden bir liderin arkasında neden durmayayım? Neden evet demeyeyim? Peki tüm bunlara rağmen sen hala neden hayır diyesin?” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş