Tarladan Karakola Paket Servis..!

Soyguncular yaklaşık 10 kilometrekarelik alanda düzenlenen operasyonda Karacaören mevkiinde arazide saklanırken ele geçirildi…

Tarladan Karakola Paket Servis..!
Yayınlama: 27.01.2017
7.179
A+
A-

Dün gece gerçekleştirilen, market soygunuyla ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Polis ekipleri, Esenler Mahallesi’nde özel bir şirkete ait zincir markette soygun yapan şüphelilerin yakalanması için iş yeri ve çevresindeki binaların güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Görüntülerden zanlıların eşkal bilgilerini ve 3 kişi olduklarını tespit eden ekiplerin yaklaşık 10 kilometrekarelik alanda düzenlediği operasyona özel harekat polisleri de destek verdi.

 

Karacaören mevkisinde bir arazide gizlendikleri belirlenen şüpheliler O.Y., F.Y. ve C.Y’yi yakalayan ekipler, bu kişilerin soygunda kullandığı silah ve mühimmatların yanı sıra marketten götürdüğü içinde paralar bulunan yazar kasa çekmecesini de ele geçirdi.

 

Acemi soyguncuların tüm giriş ve çıkışları kontrol altında olan tutulan şehirden Karacaören Köyü üzerinden kaçmayı planladıkları ancak güvenlik kameralarını hesaba katmadıkları anlaşıldı. Öte yandan yaya olmalarına karşın birde yanlarına kasayı alarak fazladan ağırlık taşımaları nedeniyle soydukları marketten fazla uzaklaşamayarak ancak  birkaç yüz metre kaçabildiler.

 

Güvenlik kamerası kayıtlarında, başlarında kar maskesi bulunan şüphelilerin markete girdikten sonra kasiyeri silah tehdidiyle yazar kasanın yanına getirdiği görülüyor. Görüntülerde, zanlılardan birinin önce yazar kasanın para çekmecesini boşaltmaya çalışması, çabaları uzun sürünce bu çekmeceyi yuvasından çıkarıp alarak diğer iki soyguncuyla marketten ayrılması da yer alıyor.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş