TEK BİR HEDEFİMİZ VAR..!

Gittiği her yerde geçim derdine düşen vatandaşların serzenişleriyle karşılaşan Ülgür Gökhan, “ne olacak bizim halimiz” diyenlere; “Az sabredin. 24 Haziran sonrası sizin için, Türkiye için her şey çok güzel olacak” diyerek cevap veriyor…

TEK BİR HEDEFİMİZ VAR..!
Yayınlama: 23.06.2018
4.231
A+
A-

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, sokağa inerek halk ile kucaklaşmaya devam ediyor. Bazen kent merkezinde bazen ise ilçe ve köylerde vatandaş ile beraber olan Başkan Gökhan, gittiği her yerde büyük sevgi seli ile karşılanıyor.

 

 

Ağzından çıkan her kelimeyi can kulağı ile dinleyen vatandaşlar; “Başkan söylüyorsa doğrudur. Çünkü bugüne kadar bize hiç yalan söylemedi. Referandum öncesi ne dediyse başımıza geldi. Başkan ne derse o” diyerek noktayı koyuyor.

 

Gittiği her yerde geçim derdine düşen vatandaşların serzenişleriyle karşılaşan Ülgür Gökhan, “ne olacak bizim halimiz” diyenlere; “Az sabredin. 24 Haziran sonrası sizin için, Türkiye için her şey çok güzel olacak” diyerek cevap veriyor.

 

 

“DIŞ GÜÇLER GİBİ BAHANELERİN ARKASINA SIĞINMAMALI”

 

İktidarın iddia ettiği gibi başta ekonomi olmak üzere her başarısızlık karşısında, dış güçler, faiz lobisi ya da düşmanlarımız gibi bahanelerin arkasına sığınılamayacağını söyleyen Başkan Gökhan; ekonomik kalkınma açısından öncelikle OHAL’in kaldırılması, yargı tarafsızlığının ve bağımsızlığının sağlanması gerektiğini vurgulayarak, “Haksızlıkları yani insanların haksız yere yargılandığı, sorgulandığı, işten atıldığı o sürecin hepsini ortadan kaldırmamız lazım. Ancak böylelikle yurt dışındaki kaynaklara, fonlara güvence verebiliriz” dedi.

 

 

BÜTÜN KAYNAKLARIMIZI GENÇLERİMİZ İÇİN SEFERBER EDECEĞİZ

 

Türkiye’nin genç nüfusa sahip olduğunu ve Atatürk’ün geleceğimizi emanet ettiği gençlik için Cumhuriyet Halk Partisi ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin büyük projeleri olduğunu vurgulayan Başkan Gökhan; bugünkü süreçte eksikliğin gençlerin eğitimi olduğunu vurgulayarak öncelikle iyi bir eğitimin şart olduğunu söyledi. Bununla birlikte mezun gençlere iş buluncaya kadar aylık ücret ödenmesi, genç kart uygulamaları gibi projelerden söz eden Başkan Gökhan, “Sınavlara girişlerden ücret almama taahhütleri var. Aile sigortasından gençlere ayrı bir ek kaynak aktarılması söz konusu. Okuyan üniversite öğrencilerine 19 Mayıs ve 29 Ekim’de 500’er lira olmak üzere yıllık bin lira gençlik bursu verilmesi söz konusu. Amaç gençlerin ailelerine yük olmamalarını sağlamak” dedi. Gökhan ayrıca her yıl yaklaşık 10 bin öğrencinin doktora için yurtdışına yollanması taahhüdünü de önemsediğinin altını çizdi.

 

Başkan Gökhan, öğrencilerin yanancı dil eğitimlerine de önem verileceğini açıklayarak, kaliteli bir anadil eğitiminin yanı sıra yabancı diller için de gerekli çalışmaların yapılacağını kaydetti. Gökhan, eğitim sisteminin bilim ve teknoloji ışığında ilerleyeceğinin de altını çizdi.

 

 

HER MAHALLEYE KREŞ, OSB’LERE YATILI MESLEK LİSELERİ

 

Türkiye’nin geleceğinin gençlere ve onların daha çocuk yaşta alacakları iyi eğitime bağlı olduğunu vurgulayan Gökhan; kadınların da istihdama daha fazla katılması için her mahalleye bir kreş açılacağını, sanayinin ihtiyacı olan personelin yetişebilmesi için de OSB’lerde yatılı meslek liselerinin açılacağını kaydetti.

 

 

BU SÜREÇTE TÜM İDEOLOJİLER KAYBOLDU ARTIK TEK BİR HEDEF VAR

 

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, son olarak mutlaka sandığa gidilerek oy kullanılması ve sandıklara sahip çıkılması konusunda halkı uyararak şunları söyledi; mutlaka sandığa gidilmesi ve sandıkların gözlemlenmesi gerektiğini vurguladı. Çanakkale’nin seçimlere katılım oranının yüzde 89’larda olduğunu belirten Gökhan, bu oranın 95’lere çekilmesi gerektiğini vurguladı. Başkan Gökhan sözlerini şöyle noktaladı,”Tek bir hedef var o da bu ülkenin esenlikli bir şekilde yönetilebilmesi noktasında güçlendirilmiş parlamenter sisteme geri dönmek. Bu geçmiş sisteme değil, siyasi partiler yasasının değiştirildiği, barajın kaldırıldığı, meclis içi denetimin güçlendirildiği, hatta milletvekillerinin tespitinde halkın karar verme noktasında olduğu yepyeni bir sistem. Mutlak denetim, hesap verilebilirlik, şeffaflık ki bütçenin şeffaflığı çok önemli bu noktada. Devletin paraları nereye harcanıyor bunun denetimi çok önemli, Sayıştay denetimleri çok önemli. Tüm bu sistemlerin kurulacağı yeni güçlü bir parlamenter sistem. Tek hedef bu.”

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş