TURAN ERGEN ÇOCUKLAR GİBİ..!

Gelecek Partisi İl Başkanı Vahap Özsüer, kendisine; “Dangalak” ve “CHP”nin Finosu” şeklinde hakarette bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan için; “Ergen çocuklar gibi ağzını bozuyor. Kötü söz sahibine aittir” dedi…

TURAN ERGEN ÇOCUKLAR GİBİ..!
Yayınlama: 20.05.2022
7.266
A+
A-

Gelecek Partisi İl Başkanı Vahap Özsüer, kendisine; “Dangalak” ve “CHP”nin Finosu” şeklinde hakarette bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan için; “Ergen çocuklar gibi ağzını bozuyor. Kötü söz sahibine aittir” dedi.

“Ucuz fetö artıkları” suçlamasına elinde ki Turan’a ait gazete haberleriyle yanıt veren Özsüer; “Benim istihbarattan temiz belgem var ama kendilerinin ‘Gülen’i AK Parti kurtardı’ şeklinde açıklamaları var. Herkes haddini bilsin, Fetöcü arayan önce etrafındakilere baksın” dedi…

 

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile Gelecek Partisi İl Başkanı Vahap Özsüer arasında başlayan siyasi tartışmanın dozu giderek artarak kavga boyutuna ulaştı.

Özsüer, bir basın toplantısı düzenleyerek Turan’ın hakaret ve ağır suçlamalara varan sözlerine tek tek yanıt verdi ve “Yakında maalesef iktidar kurmayları ekrana çıktığında çocuklarımızı ekrandan uzak tutalım diye bir uyarı çıkacak ekranın sağ alt köşesinde” dedi.

 

HABER YAPANLARA GERİZEKALI, GÜNDEME GETİRENLERE DANGALAK…

 

Kötü söz sahibine aittir diyerek konuşmasına başlayan Vahap Özsüer; “Yakın zamanda ise AK Parti Grup Başkanvekii Bülent Turan ve Milletvekili İskenderoğlu ve il başkanından oluşan bir heyet Gelibolu’dan Lapseki’ye geçerken feribotu kullanmış. Bende bunu sosyal medyada gördüm ve herkes gibi benim de ilgimi çekti. Siyaset yapıyoruz arkadaşlar elbette böyle bir gol pası verilmiş bende bunu kullanacağım. Nasıl aynı şeyi ben yapsam onlar kullanacaklarsa bende tuttum bu fotoğrafı sosyal medya hesabımda paylaşarak altına ‘Köprüyü pahalı bulan feribota binsin dediler ve yaptılar. 6 dakikalık geçiş yerine 25 dakikalık geçişi tercih etmenin tek sebebi var 200 liracık’ yazdım ve bu da doğal olarak ülke kamuoyunda yer aldı. Bu haber niteliği taşıyor mu elbette taşıyor. Yandaş basın dışında neredeyse tüm ulusal basında bu konu işlendi. Bu konuyu ilk gündeme getiren olarak elbette bizim partimizin ismi şahsımızın ismi geçmiştir. Yani bu siyasettir. Ama algı yöneticilerinin bu çok zoruna gitmiş olmalı ki bayramlaşmada adeta kin kustu. Nefret kustu. Bu haberi yapanlara gerizekalı, bu konuyu gündeme getirenlere ise dangalak diye hakaret etti” dedi.

Gelecek Partisi İl Başkanı Özsüer açıklamalarına şu cümlelerle devam etti;

 

SİZİN YENİ YETME SİYASİLERİN SAÇINDAKİ TEL KADAR SİYASİ TECRÜBEM VAR…

 

Gelelim bayramlaşma programında sarf edilen cümlelere; Ne diyor sayın vekil; Cahil, acemi bir siyasetçi, facebook hesabına ‘Jülide İskenderoğlu ile Bülent Turan vapurla geçti’ diye haber yapmış. Öncelikle şunu düzelteyim ben haber yapmıyorum. Ben gazeteci değilim. Ben bir siyasi partinin il başkanıyım. Acemi ise hiç değilim şimdi sizin yanınızda gezen yeni yetme siyasilerin saçındaki tel kadar siyasi tecrübem var. Öncelikle bunu böyle belleyin.

 

TURAN, ERGEN ÇOCUKLAR GİBİ AĞZINI BOZUYOR…

 

Aynı ifadelerin devamında “adam CHP finosu olmuş CHP vekillerine haber taşıyor” gibi çocukça, ergence bir ibare kullanarak ağzını daha da bozuyor. Ben bu konuda konuşmayacağım çünkü ağzımı gerçekten bozmak istemiyorum. Kötü söz sahibinindir diyorum sadece. Hakkımda söylediği tüm cümleleri misli ile iade ediyorum.

 

 

İNSANLARI FETÖ YAFTASI İLE LEKELEMEYE İYİ ALIŞTILAR…

 

Bizden talep ettikleri koltukları alamayan ucuz fetö artıkları bunlar başka bir şey değil diyor. İnsanları FETÖ yaftası ile lekelemeye iyi alıştılar. Ama bu iş öyle kolay değil!

Eğer Sayın Turan bu ifadelerinde beni kast ediyor ise, kendisine bizatihi AK Parti Genel Merkezi tarafından 2018 yılında verilmiş. Yani ne zaman 15 Temmuz hain darbe girişiminden 2 yıl sonra, MİT ile JİTEM ile devletimizin bütün istihbarat teşkilatlarından sorgulanmış bizzat TC Kimlik numaram olan bu belgeyi sizinle paylaşıyorum kendisi de aynı partinin halen grup başkanvekili, alsın TC numaramı tekrar sorgulasın bakayım benim FETÖ ile ilişiğim var mı yok mu?

 

ELİNDE BELGE VARSA HAKKIMDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUN…

Bakın ne yazıyor burada şu şu şu kimlik numaralı Vahap Özsüer, ‘’ilişik kaydına rastlanılmamıştır’’ Bak sayın Turan hodri meydan diyorum eğer bizzat AK Parti Genel Merkezi tarafından verilen bu belgeye güvenmiyorsan ve elinde başka bilgi belge var ise benim fetö ile en ufak ilişiğim olduğuna dair hemen yarın gidip savcılığa suç duyurusunda bulunursun. Bu belgede de yazdığı gibi ne benim ne 1.derece yakınlarımın fetö ile bağlantısı vardır. Yani ben anamın ak sütü gibi tertemizim.

 

ÖNCE ETRAFINDA Kİ FETÖCÜLERİN HESABINI VER…

 

Alın size gazete küpürleri ben demiyorum kendisi diyor bunu; Ne diyor; “Gülen’i AK Parti kurtardı diyor. Müddei iddiasını ispatlamakla mükelleftir. Bak sayın Turan sen önce kendi etrafındaki fetöcülerin hesabını ver sonra insanları fetö ile yaftalamaya kalk.

Şu an en yakınında gezen, kurumlara üst düzey yönetici olarak atadığınız isimlerin FETÖ ile bağlantısını sorgulayın bence, kimler altın sponsor olmuş o malum derneğe iyi araştırın. Kimler o derneklerde yöneticilik yapmış iyi araştırın. O derneklerde fink atanlar şu an sizin en yakınlarınızda dolaşıyor. O derneklere altın sponsor olmuş şu an senin sayende 15-20 bin maaş alan isimler var! Bu isimler kalkıyor her paylaşımında fetö bebeleri sıra size de gelecek diyor. Sözde kinaye yapıyor.

 

SİZDEN KORKAN SİZİN GİBİ OLSUN…

 

Bakın arkadaşlar hepimiz herkesi biliyoruz burası Çanakkale küçük yer; Fetö artıkları derken eğer sayın Turan partimizi kast ediyorsa bizim partimizde bir tane fetöcü varsa şimdiye kadar neden işlem yapmadınız?

Güç elinizde, yetki elinizde. Hain girişimin ardından 6 yıl geçmiş. Hodri meydan diyorum. Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı olarak yüksek sesle söylüyorum kimse şahsıma ve partime FETÖ ile ilişikleri var diyemez! 

Özellikle FETÖ Meselesinde arkadaşlar sesimi yükseltiyorum varsa belge bilgi elinizde gidin kardeşim mahkemeye verin. Ama ben size somut belge gösteriyorum. Bunda ötesi varsa hodri meydan diyorum. Bana, şahsıma, aileme, partime kim fetö yaftası yapıştırırsa tekraren söylüyorum yüksek sesle söylüyorum, önce haddini bilsin, etrafına şöyle bir baksın.

Bu belgeden öte belge bilgi var ise elinizde yarın mahkemeye vermezseniz siz Çanakkale siyasetinde iddiasını ispatlamayan vekil olarak tarihe geçeceksiniz. Takdir Çanakkale halkımızındır. FETÖ Meselesini burada kapatıyorum.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş