Uzakta Ararken Yakında Çıktı

Cumhuriyet Bayramı törenleri sırasında ağzında sigarası altında motoru ile güvenlik tedbirlerini delen, protokolü ise delirten vatandaş deşifre oldu. Türkiye’nin o şok görüntülerle tanıdığı şahsa hem ceza geldi hemde soruşturma açıldı.

Uzakta Ararken Yakında Çıktı
Yayınlama: 24.11.2016
5.660
A+
A-

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kuruluşunun 93.Yıldönümü dolayısıyla Çanakkale’de gerçekleştirilen törenler sırasında yaşanan olay “Bu kadar da olmaz ” dedirtmişti. Yaşanan terör olayları nedeniyle Kordonda düzenlenen törenler için güvenlik güçleri üst düzey tedbirler almış ve gerek protokol üyelerinin gerekse vatandaşların can güvenliği için çevrede adeta kuş uçurtulmamıştı. 

Taki o gelene kadar…

 

Ancak ara sokaktan ağzında sigarası altında motosikleti ile çıkan bir vatandaş polisleri atlatıp tamda protokolün önünden geçince herkes kısa süreli bir şaşkınlık yaşamıştı. Hatta Belediye Başkanı Ülgür Gökhan bu şaşkınlığını eliyle işaret ederek göstermişti.

 

Sigaralı dayı fenomen oldu…

 

Bu durum güvenlik tedbirlerinin sorgulanmasına yol açarken yaşanan trajikomik olay kısa sürede internette “Ağzında Sigara ile Protokolün Önünden Geçen Dayı” videsu ile fenomenler arasına girmişti. Hatta ulusal gazete ve televizyon kanallarına haber olması ile “Sigaralı Dayı”nın ünü daha da artmıştı.

 

Aynı binada devlet memuruymuş…

 

Ancak bu ün ona şans değil bela getirdi. Vali Orhan Tavlı ve diğer protokol üyelerinin önünde zor duruma düşen emniyet güçleri o şahsın peşini bırakmadı. Törenler sırasında çekilen görüntüleri ve güvenlik kameralarını inceleyen polis kimliğini tespit etmeyi başardı. Deşifre olan vatandaşın aslında Vali Tavlı’ya çokta uzak olmayan bir devlet memuru olduğu anlaşıldı!

 

Sigara gibi kendide de yandı…

 

Çanakkale Valiliği Hükümet binası bünyesinde hizmet veren Nüfus Müdürlüğünde görevli bir memur olduğu anlaşılan şahsa Kabahatler Kanunu gereğince 650 lira para cezası uygulandığı öğrenildi. Ayrıca yaptığı uygunsuz davranışı nedeniyle hakkında idari soruşturma açıldığı ileri sürüldü.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş