YENİ GÖREVİ SİYASET, HEDEFİ HİZMET..!

Siyaset dünyasına her gün yeni isimler katılırken, halka hizmet etmek isteyen yepyeni yüzlerle tanışıyoruz. İşte o isimlerden biride uzun yıllar milletine göğsünü siper eden, canı pahasına vatana hizmet veren gerçek bir kahraman. Çamurlu botlarıyla dağlarda, eli tetikte çukurlarda terör ile mücadele eden o kahraman şimdi meclis sıralarında halka hizmet getirmeye hazırlanıyor…

YENİ GÖREVİ SİYASET, HEDEFİ HİZMET..!
Yayınlama: 06.02.2019
6.535
A+
A-

Siyaset dünyasına her gün yeni isimler katılırken, halka hizmet etmek isteyen yepyeni yüzlerle tanışıyoruz. İşte o isimlerden biride uzun yıllar milletine göğsünü siper eden, canı pahasına vatana hizmet veren gerçek bir kahraman. Çamurlu botlarıyla dağlarda, eli tetikte çukurlarda terör ile mücadele eden o kahraman şimdi meclis sıralarında halka hizmet getirmeye hazırlanıyor…

 

31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçime doğru zaman daralırken siyasette iyiden iyiye ısınıyor. Seçime giren siyasi partilerin açıkladığı belediye başkan adayları çalışmalarını hızlandırırken, belediye ve il genel meclis üyesi aday adayları hala heyecanla isimlerinin açıklanmasını bekliyor. Ancak oturarak beklemek yerine, aday adaylığını açıkladığı ilk günden buyana sahadan bir dakika bile uzaklaşmadan kesin aday gibi gece gündüz çalışanlarda var. İşte o isimlerden biri de AK Parti Çanakkale Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Oktay Kaman.

 

 

Çanakkale’yi karış karış dolaşarak, gitmedik yer çalmadık kapı bırakmamakta kararlı olan çiçeği burnunda taze siyasetçi Oktay Kaman, nam-ı diğer Oktay Hoca’yı aslında yakından tanıyanlar sadece Çanakkaleliler değil. Onun, siyaset öncesi hizmetleri nedeniyle sadece Türkiye’de değil yurt dışında dahi birçok ülkede izi bulunuyor. Onu, iyiler Oktay Hoca, başta teröristler olmak üzere halk ve devlet düşmanı kötüler ise korkulu rüyaları Üç Harfliler yani PÖH, Polis Özel Harekat olarak çok daha yakından tanıyor ve tanıdıklarına da bin pişman oluyordu.

 

Bulunduğu görevlerde komuta zincirinde yer alarak, ekibini Tim Amiri ve Grup Amiri, operasyonları ise Şube Müdürü olarak yöneten uzman Polis Özel Harekatçı Kaman, bir çoğunu güvenlik gerekçeleri ve gizlilik kararı nedeniyle açıklayamasa da, Türk halkının yakından takip ettiği önemli operasyonların merkezinde yer aldı. Sur, Nusaybin ve Cizre Çukur operasyonlarının gerçek kahramanlarından olan Oktay Kaman’ın birçok silah arkadaşı çatışmalar sırasında yanında şehit olmuş, kendisi ise yaralanmasına rağmen teröristlerle çatışmaya devam ederek bölgeyi hainlerden temizlemiş ve şehitlerimizin intikamını almıştı. Kendisi aynı zamanda Irak ve Afganistan’ın zorlu şartlarında da görev almıştı.

 

 

Birçok meslek içi kursu teşekkür ve taktir, taltif, başarı belgesi ile tamamlayan PÖH emeklisi Oktay Kaman’ın, Savunma ve Güvenlik Uzmanı, Strateji Uzmanı, Terör Uzmanı, Operasyon Teknik ve Taktikleri Uzmanı ve Savaş Taktikleri Uzmanı gibi sıfatları bulunuyor. Meskun mahal, şehir savaşları uzmanı da olan Kaman’ın, halen uzmanlık alanlarından olan binaları ve VİP dediğimiz önemli kişileri koruma görevlerine devam ediyor ve bu alanda eğitim veriyor.

 

Çanakkale Belediye Meclisinde görev almaya hazırlanan 55 yaşında ki Oktay Kaman, kısa bir süre önce Emniyet Teşkilatından emekli oldu ve 3 çocuklu ailesiyle birlikte yeniden Çanakkale’de sivil yaşamına döndü. Bir yandan siyaset ile uğraşırken diğer yandan da görev süresince aldığı eğitim ve kurslarda edindiği beceri ve tecrübelerini eğitmen olarak başkalarına aktarmak için çalışıyor. Donanımlı bir birey olan Oktay Kaman, Polis Yüksek Okulu ve aynı zamanda İktisat Fakültesi ile Spor Uzmanlığı ve Yöneticiliği Mezunu.

 

 

Kendini spora ve sağlıklı yaşama adayan Kaman, Yaşam Koçluğu, Wellness antrenörlüğü, modern pentatlon antrenörlüğü, vücut geliştirme ve fitness antrenörlüğü, atletizm antrenörlüğü ve futbol teknik direktörlüğü yapıyor. Profesyonel sporcu geçmişinde, profesyonel futbolculuk, 1’inci, 2. ve 3. ligde aralarında Diyarbakırspor, Çankırı Belediyespor ve Gölbaşı Belediyespor’unda bulunduğu takımlarda çalıştırıcılık ve teknik direktörlük ile Güneydoğu Bölge Milli Takım seçiciliği görevlerinde bulundu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş