YILANLAR HER YERDE

Deprem habercisi olarak da adlandırılan yılanlar Çanakkale’nin dört bir yanında şehir merkezlerinde ortaya çıkmaya başladı. Son olarak boyu 3 metreyi bulan dev yılan başına sopayla vurularak öldürüldü.

YILANLAR HER YERDE
Yayınlama: 17.06.2017
12.356
A+
A-

 

Gelibolu İlçesinde, Çarşı merkezindeki bir hamamın bahçe duvarında görülen ve korkuya neden olan 3 metre uzunluğundaki yılan, sopayla öldürüldü.
 

 

Camikebir Mahallesi, Pazaryeri Mevkisi’ndeki atıl durumdaki Pazar Hamamı’nın yanında bulunan kahve önünde oturan vatandaşlar, bahçe duvarı üzerinde büyük bir yılan gördü. Kısa süreli korku ve paniğe neden olan 3 metrelik yılan, vatandaşlardan Mehmet Göbekli tarafından başına sopayla vurularak öldürüldü. Bu kadar büyüklükte bir yılanın çarşı merkezinde ortaya çıkması, çevredeki ev ve işyeri sahipleri arasında tedirginlik yarattı. Vatandaşlar, yetkililerden hamamın bahçe temizliğini ve ilaçlanmasını yapmasını istedi.
 

Korkuya neden olan yılanı sopayla öldüren Mehmet Göbekli, “Hava sıcak olduğu için kahvehanenin önünde kimimiz hamamın duvarlarına dayalı, kimimizde yüzü dönük oturuyorduk. Yaşlı bir ağabeyimiz heyecanla, ‘Yılana bakın, ne kadar büyük’ diye, bağırdı. Hemen bir sopa kapıp, bahçeye girdim. Sopayla yılanın başıan vurup, öldürdüm” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş