YILLAR SONRA ÇANAKKALELİ BİR BAKANIMIZ MI OLACAK..!

YILLAR SONRA ÇANAKKALELİ BİR BAKANIMIZ MI OLACAK..!
Yayınlama: 06.04.2023
Düzenleme: 06.04.2023
2.448
A+
A-

CHP Genel Başkan Yardımcısı Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, milletvekili aday adaylığından çekildi. Erkek, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı seçilmesi halinde yeni kabinede Adalet Bakanı olarak görev yapacak…

 

Siyasette emin adımlarla yükselen ve yükselmeye devam eden ÇANAKKALE’nin gurur kaynağı Muharrem Erkek’in, Kılıçdaroğlu’nun seçimi kazanması halinde yeni kabinede Adalet BAKANI olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Erkek’in bakan olması halinde uzun yıllar sonra ÇANAKKALELİ bir isim bakanlık koltuğuna oturacak. Bakanlık ÇANAKKALE’ye, ÇANAKKALELİ Muharrem ERKEK’e çok ama çok yakışacak.

 

Erkek’in bakan olması kentimize sayısız avantajlar sağlayacak. Çanakkale birçok yeni yatırıma kavuşacak. Durma noktasına gelen, yerinde sayan yatırımlar ise tez zamanda tamamlanarak hizmete açılacak.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun isteği üzerine 14 Mayıs seçimlerinde Çanakkale Milletvekili Adayı olmak için başvuran Muharrem Erkek adaylığını geri çekti.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatı ile aralarında Muharrem Erkek’in bulunduğu 5 adayın bakanlıkta değerlendirmek üzere milletvekili adaylığını geri çektiği öğrenildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş