YOK BÖYLE BİR ÇALIŞMA… Ne KARA Kaldı Nede DAĞ..!

YOK BÖYLE BİR ÇALIŞMA… Ne KARA Kaldı Nede DAĞ..!
Yayınlama: 04.05.2023
Düzenleme: 06.05.2023
1.609
A+
A-

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Millet İttifakı Kontenjanı Cumhuriyet Halk Partisi 3.Sıra Milletvekili Adayı Yeşim Karadağ, şalvarı giydi, meydana indi ve “Ben Yeşim Karadağ, Geliyorum” mesajıyla siyasi rakiplerine gözdağı verdi.

 

Siyasi tecrübesi, çalışkan kişiliği, güler yüzlü nezaketi ve giyiminde ki zarafetiyle dikkatleri üzerinde toplayan Karadağ, gittiği her yerde ilgi odağı olmayı başarıyor. Şalvar giyer köye de giderim, vekil olur meclise de girerim diyen Yeşim Karadağ, özellikle kadın seçmenlerin büyük desteğini alıyor…

 

 

Millet İttifakı CHP Çanakkale 3. Sıra Milletvekili Adayı Yeşim Karadağ, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı olmasına karşın sempatik ve samimi tavrıyla uzun zamandır kadın aday hasreti çeken CHP’lilerin gönlünü kazanmayı başardı. Gecesini gündüzüne katarak yoğun bir tempoyla seçim çalışmalarına devam eden Karadağ, sadece diğer partilerde ki siyasi rakiplerinin değil CHP’nin kendi adaylarının bile önüne geçen performansıyla dikkat çekiyor. Bu tatlı rekabet CHP ve Millet İttifakı içinde takdir görse de özellikle kendisi gibi kadın olan AK Parti’nin 2. sıra milletvekili adayı için seçime sayılı günler kala endişeye neden oluyor.

 

Kırsala indiğinde şalvar giyip köylü vatandaşların arasına karışan, şehirde ki temaslarında şıklığıyla göz kamaştıran Yeşim Karadağ, adeta milletin içinden gelen halktan biri olduğunu ve yetki verildiğinde milletin vekili olarak meclise gitmeye hazır olduğunu gösteriyor. Son olarak Bayramiç ilçesini ziyaret eden Milletvekili adayı Karadağ, Çiftçi Cemiyet Hayrı ile vefat eden vatandaşlar için düzenlenen 40 Hayrına katıldı. Bayramiç’in CHP’li Belediye Başkanı Mert Uygun ve partililerin eşlik ettiği Karadağ, bir kez daha şalvarı giydi ve meydana inerek; “Ben Yeşim Karadağ, Geliyorum” mesajıyla siyasi rakiplerine net bir mesaj verdi.

 

Siyasi tecrübesi, çalışkan kişiliği, güler yüzlü nezaketi ve giyiminde ki zarafetiyle gittiği her yerde ilgi odağı olmayı başarması ve özellikle kadınların desteğini kazanması Yeşim Karadağ’ın moralini Millet İttifakı’nın ise iddiasını gün geçtikçe arttırıyor.

 

 

TÜRKİYE, GIDA VE HAYVANCILIKTA BÖLGESİNİN EN BÜYÜK İHRACATÇISI OLACAK…

 

Seçim çalışmaları kapsamında STK temaslarını sürdüren CHP Çanakkale 3. Sıra Milletvekili Adayı Yeşim Karadağ, Çanakkale Harp Malulleri Dul ve Yetimleri Derneği ile Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliğini ziyaret etti.

 

Ziyaretler sonrası bir açıklama yapan Karadağ; “STK ziyaretlerimiz devam edecek, bu gün Çanakkale Harp Malülleri Dul ve Yetim Alleri Derneği ile Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliğini ziyaret ettik. Her iki STK başkanımıza da gösterdikleri misafirperverlikten ötürü teşekkür ederim. Seçim sürecinde gelinen nokta ve ülkenin içinde bulunduğu dar boğazı konuştuk. Özellikle Hayvancılık sektöründeki yanlış yürütülen politikaları ve yetiricilerimizin sorunlarına en kısa zamanda çözüm sunacak en net politikaları anlattık. Buradan bir kez daha vurgulamak istiyorum ki, ülkede yemin, yoncanın, bakım ücretlerinin altında ezilen hiçbir hayvan yetiştiricimiz kalmayacak. Yapılacak olan çalışmalar ile kamuya ait tarım işletmelerine yani Atatürk’ün mirası olan TİGEM varlıklarına sahip çıkacağız. Bu alanları tohum ve hayvancılık üretiminde ve ıslahında kullanıp üretilen tohumları ve damızlık hayvanları çiftçilere ücretsiz vereceğiz. Çiftçilere hastalık tedavisi, aşı ve toprak analizi, bitki sağlığı gibi her konuda ücretsiz destek sağlanacak. Sisteme katılmak isteyen ailelere 10 büyükbaş, 10 küçükbaş gebe hayvan hibe edilecek. Beş yılda 3 milyon 750 bin büyükbaş, 7,5 milyon da küçükbaş üreterek çiftçiye ücretsiz dağıtacağız. Hayvan varlığımızı her yıl yüzde 20 artırarak hayvancılıkta büyük bir atılım gerçekleştireceğiz. Türkiye, bölgesinin gıda ve hayvancılıkta en büyük ihracatçısı olacak. Çiftçiyle beraber çalışacağız. Yemi, gübreyi, enerjiyi yerinde üretecek ekosistemler kurulacak. Gıdanın ucuzlamasını sağlayacağız ve gerektiğinde tarımsal maliyetleri sübvanse edeceğiz. Süt üreticisi de et üreticisi de zarar etmeyecek. Çiftçilerimizi zarar ettirmeden hem gıda fiyatlarını düşüreceğiz hem de gıda güvenliğimizi hızla sağlayacağız. Bizim sistemimizde çiftçi malını, mahsulünü verdiği an parasını alacak. Üretirken devleti yanında görecek. Bu da hemen vatandaşın mutfağına yansıyacak” ifadelerini kullandı.

 

 

EVLATLARIMIZI ŞEHİT EDENLERİ AFFEDEN BİZLER MİYİZ…

 

Çanakkale Harp Malulleri Dul ve Yetimleri Derneği’ni de ziyaret eden Karadağ; “Birileri çıkıp utanmadan yok bunlar başa gelirse özerlik olur söylemleri atıyor. İHA’lar SİHA’lar biter diyor. Bu ülkenin sınırlarını kevgire çeviren, Osloda terörist başıyla konuşan, sınır mahkemeleri kurup evlatlarımızı şehit edenleri affeden bizler miyiz. Terörü en acısını yaşayan, acılarını her koşulda paylaşan bu kadrolardır. Bu topraklara canını bırakan kahramanların aileleri bize emanettir. Bu ülkenin savunması için, üreten katkı sunan her kim olursa olsun arkasındayız ve desteklemeye devam edeceğiz. Unutulmamalıdır ki Sinan Ateş’in hakkını da, terörle mücadelede hayatını kaybeden yada bedeninin bir parçasını bu vatana feda edenlerin haklarını soracak ve onlar için mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş