BAŞKANLAR ARTIK ONA DANIŞACAK..!

BAŞKANLAR ARTIK ONA DANIŞACAK..!
Yayınlama: 06.12.2023
Düzenleme: 06.12.2023
1.907
A+
A-

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara’da gerçekleştirilen grup toplantısına katılan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı övgü dolu sözlerle adeta yere göğe sığdıramadı.

 

Başta çevre olmak üzere Çanakkale için hayata geçirdiği yatırımların tüm Türkiye’ye örnek olması gerektiğini vurgulayan CHP lideri, gençler daha iyisini yapacak bende onlara yol göstereceğim diyerek aday olmayan Gökhan’a bu bir veda değil diyerek seslendi ve çok daha büyük bir sorumluluk yükleyerek genel merkezde ki yeni görevini açıkladı…

 

 

Ankara’da temaslarda bulunan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, TBMM’de Çanakkale CHP Milletvekillerini ziyaret ederek CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya geldi. 22 yıllık başkanlık sürecinde yürüttüğü yatırım ve hizmetler hakkında bilgi vererek çalışmalarını genel başkana aktaran Gökhan daha sonra CHP grup toplantısına katıldı.

Kürsüden, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın özellikle çevreye yönelik yatırımları hakkında geniş bilgi veren CHP Lideri Özgür Özel, övgüyle bahsettiği Gökhan’ın tüm Türkiye’ye örnek bir belediye başkanı olduğunu ve bundan sonra da onun tecrübe ve başarılarından yararlanmaya devam edeceklerini açıkladı.

Artık belediye başkan adayı olmayacağını açıklayan Ülgür Gökhan’a, bu bir veda değil diyen Genel Başkan, kendisine 81 ilin sorumluluğunu yükleyen Ankara’da yeni bir görev verdi.

 

 

ALLAH HERKESE GÖREVİ BÖYLE BIRAKMAYI NASİP ETSİN…

 

Grup toplantısında, Ülgür Gökhan’ı yere göğe sığdıramayan Özel, “Çanakkale’nin en büyük çevre yatırımlarından biri olan ileri biyolojik su arıtma tesisi kurulmuş ve çalışıyor. Güneş enerjisi santralinden ihtiyacı karşılanıyor. Güzelyalı Dardanos Atıksu Arıtma Tesisi pek çok bakanın sunumunda örnek gösteriliyor. Yine Çanakkale’de kendi yapmış oldukları, Çanakkale’de 27 bin metrelik kapalı alana sahip yeşil yerel yönetimler binası var ve bu Türkiye’nin ilk yeşil yönetimler binası. Bu büyük 4 proje ile çevreye, suya, havaya zarar vermeyen bir belediyecilik ve bütün atıkların bertarafı ile önemli tesisler. Bu 4 işi saydım. Bunun karşılığını nasıl almışız? Çanakkale’de 4 tane mavi bayraklı plaj var. Bir yerde bir tane olduğunda övünülüyor, Çanakkale’de 4 tane mavi bayraklı plaj var. Bu sayede. Çanakkale Boğazı’nda hakim bir tepe. O topraklar AK Parti tarafından yandaşlara vaat edilmiş topraklar. Ama orada bir halkçı belediye başkanı var. Gidiyor orada 32 bin metrekarelik alanı satın alıyor, kamulaştırıyor. Birileri yandaşlara villa yapmadan orayı yeşil alan yapıyor ve Çanakkale Özgürlük Parkı yapıyor. Bunu yapan, Ülgür Gökhan. Diyor ki Ülgür Gökhan: ‘Ben buraya kadar yaptım, daha iyisini gençler yapacak. Ben de onlara yol göstereceğim’. Allah herkese görevi böyle bırakmayı nasip etsin” dedi.

 

 

GÖKHAN, CHP’Lİ BAŞKANLARIN DANIŞMANI OLDU…

 

Sözlerine Gökhan’ı ayağa davet ederek devam eden Özel, kendisini onure eden birde müjde verdi. Bu bir veda değil diyen CHP lideri; “Belediye başkanlarımıza da şunu söyleyeyim. Artık illerinde ki kampanyalara katkı sağlayacaklar. Ama iyi mali disiplin ve altyapıyla ilgili projeler yazılırken mutlaka ve mutlaka bundan sonra ki süreçte Sayın Osman Gül başkanım, yeşil çevreye duyarlı belediyecilik projelerinde Sayın Ülgür Gökhan tüm belediye başkanlarımızın gönüllü danışmanıdır. Bundan sonra ki süreçte belediyeler seçilene kadar destek, seçildikten sonra başarılı ve görevi kendi isteği ile bırakmış belediye başkanlarımızdan oluşturacağımız danışma kurulları, genel merkezimizde CHP’li belediyelerin en iyi hizmetlerde ortaklaşması için çalışacak. İki başkanımda o masada bizle birlikte olacak. O yüzden bu bir veda değil bu sadece bir bayrak devir teslimi” şeklinde konuştu.

 

BU GURUR SENİNDİR ÇANAKKALE…

 

Gökhan, konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “CHP Grup toplantısında Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in Çanakkale’miz ve belediyecilik anlayışımız adına sarf ettiği övgü dolu sözleri için çok teşekkür ederim. Konuşmaları bizi çok gururlandırdı. Bu gurur senindir Çanakkale!” ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş