ÇANAKKALE’YE İYİ GELECEĞİZ…!

ÇANAKKALE’YE İYİ GELECEĞİZ…!
Yayınlama: 25.11.2023
Düzenleme: 25.11.2023
1.237
A+
A-

İYİ PARTİ Genel Başkanı Meral Akşener yerel seçim startını Çanakkale’den verdi. Çanakkale Merkez İlçe Belediye Başkan adayının Burak Kunt olduğunu açıklayan Akşener, “İddialıyız Çanakkale Belediyesini alacağız” dedi.

 

İYİ PARTİ Belediye Başkan Adayı Burak Kunt ise yaptığı konuşmada; “Tıpkı sayın genel başkanımızın da söylediği gibi kazanacak aday olarak karşınızda duruyorum” şeklinde konuştu…

 

Teşkilat buluşmaları programı kapsamında Çanakkale’ye gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin belediye başkan adayını açıkladı. Yerel seçim startını Çanakkale’den verdiklerin altını çizen Akşener, “Türkiye’nin hemen hemen her yerinde aday çıkartacağız. Çanakkale’de iddialıyız. Çanakkale Belediyesi’ni alacağız. Çanakkale’ye daha iyi hizmet edeceğim, Çanakkale’de hayatı kolaylaştıracağım diyen Başkan Adayımız olacak. Kazdağları var, deniz var, tarih var, her şey var. Allah adayımızı başarılı kılsın. Allah utandırmasın” ifadelerini kullandı.

 

 

KAZANACAK ADAY KARŞINIZDA DURUYOR…

 

Genel Başkan Akşener’in yaptığı açıklama ile Çanakkale Belediye Başkan adaylığı kesinleşen Çanakkale Belediye Meclis Üyesi Burak Kunt alkışlar eşliğinde kürsüye çıktı. İYİ parti ailesine teşekkür ederek sözlerine başlayan Kunt, “Genel Başkanımızın da teveccühü ile bugün burada partimin adayı olarak karşınızda olmak büyük bir şans ve aynı zamanda fırsattır. Tıpkı sayın genel başkanımızın da söylediği gibi kazanacak aday olarak karşınızda duruyorum” şeklinde konuştu.

 

 

 

ATATÜRK’ÜN SAMSUN’A ÇIKTIĞI YAŞTAYIM…

 

1986 Çanakkale doğumlu olduğunu dile getiren Kunt, 38 yaşıma girdim, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıktığı yaştayım. Her ne kadar Cahit Sıtkı Tarancı yaş 35 ömrün yarası demiş olsa da, içimdeki çocuğu yaşatıyor olmanın büyük bir mutluluğu içindeyim. Ve biliyorum ki kurtuluşumuz içindeki çocuğu yaşatmayı becerebilenlerdedir. Lakin bir genç olarak değil, genç bir siyasetçi olarak bugün benim adaylığım ile atılan bu adım, Çanakkale’nin tüm gençleri için bir umut olarak simgeleşecektir. Bugün bunun gururunu yaşıyorum”

 

 

ÇANAKKALE’Yİ İYİ BELEDİYECİLİK İLE TANIŞTIRACAĞIZ…

 

21 senelik iki kutuplu bir siyasi alanın konforunu yaşayanlara inat üçüncü bir yol, bir alternatif olabilmenin verdiği gurur ve mutluluk ile bugün karşınızdayım. Bugün artık endişeleriniz olmadan, şehri enerjisi ve liyakati ile ülkemizin ikinci yüzyılına taşıyacak, oy verebileceğiniz bir ekip var.

5 seneye yakın belediye meclis üyeliği hizmet süremde yanlış olanı söylemekten hiç çekinmedim. Bildiğim, inandığım, planladığım, ürettiğim her fikri bu şehrin meclisinde sundum. Bu şehri İyi belediyecilik ile tanıştıracağız. Sayın genel başkanımızın nezdinde tüm Çanakkalelilere söz veriyorum” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş