MEMNUNİYETİNİZ ÖNEMLİ, MUTLULUĞUNUZ DEĞERLİ..!

MEMNUNİYETİNİZ ÖNEMLİ, MUTLULUĞUNUZ DEĞERLİ..!
Yayınlama: 02.11.2023
Düzenleme: 03.11.2023
1.318
A+
A-

Çanakkale halkına en iyi hizmeti verebilmek için markalaşmış müşteri memnuniyetine önem ve öncelik verdiklerini vurgulayan GESTAŞ Genel Müdürü Hasan Yürükçü; “Amacımız şirketimizi daha ileriye taşımak. Bunun için canla başla çalışıyoruz” dedi…

 

İnsan odaklı hizmet anlayışıyla sadece müşterilerinin değil sosyal projelere, kültürel etkinliklere ve sportif faaliyetlere verdiği desteklerle Çanakkale’nin her alanına ve vatandaşına dokunan Gestaş, tüm kentlilerin takdirini topluyor. Gestaş Genel Müdürü Hasan Yürükçü ise, bu memnuniyeti daha ileriye taşımak, kaliteli hizmeti arttırmak ve mutlu bir kent yaratmak için yeni projelerle gece gündüz çalışmaya devam ediyor.

 

Çanakkale Boğaz ve Adalar Hattı deniz ulaşımı gerçekleştiren Gestaş, tüm saha çalışanlarına yönelik ‘Müşteri İlişkileri’ temalı eğitimlerinin ilkini 1 Kasım’da gerçekleştirdi.

Şirket aidiyet duygusunun öneminin ve mutlak müşteri memnuniyeti önceliklerinin anlatıldığı eğitimlerde ‘Değerlerimiz, Müşteri İlişkileri, İletişim, Stres ve Öfke Kontrolü’ konu başlıkları işlendi.

Eğitimin startını veren ve ilk oturumunu bizzat kendisi gerçekleştiren Gestaş Deniz Ulaşım Genel Müdürü Hasan İlhan Yürükçü, Çanakkale halkına en iyi hizmeti verebilmek için markalaşmış müşteri memnuniyetine önem verdiğini belirtti.

 

 

“Amacımız Gestaş’ı daha ileriye taşımak. Tüm personellerimiz ile canla başla çalışıp, müşteri memnuniyet odaklı hizmeti her alanda benimsemek” cümleleri ile eğitimin amacına vurgu yapan Gestaş Genel Müdürü, eğitimlerin sürekli devam edeceğini, mutlu müşteri anlayışının tüm personeller tarafından benimsenip uygulanacağını belirtti.

Dört farklı grupta tüm personellerin katılımıyla gerçekleştirilmesi planlanan eğitimler, Çanakkale ve Lapseki İskeleleri’nde bağlı gemilerde yapılmaya devam edecek.

 

Eğitim İçeriği:

-Değerlerimiz

-Müşteri İlişkileri

-İletişim

-Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü

-Bilgisayar Donanımları Tanıtımı

-Gest-Go Biletlendirme Sistemi Eğitimi

-Gest-Go Biletlendirme Sisteminde Bilet Keserken Hata Alındığında Yapılması Gerekenler

Eğitim Yeri

-Çanakkale ve Lapseki İskelelerinde Bağlı Gemiler

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş