HASTANEDE DOKTOR DOKTORU DARP ETTİ..!

HASTANEDE DOKTOR DOKTORU DARP ETTİ..!
Yayınlama: 03.04.2023
Düzenleme: 03.04.2023
3.923
A+
A-

Çanakkale Tabip Odası Başkanı ve aynı zamanda kadın hakları savunucusu olan Dr. Ayşe Güneş, hastane bahçesinde saldırıya uğradı. Acil servis önünde kendisini darp eden ise aynı hastanede doktor olarak görev yapan eski eşi çıktı…

 

Çanakkale kadına ve sağlıkçıya şiddeti aynı anda yaşadı. Çanakkale Tabip Odasının kadın başkanı Dr. Ayşe Güneş, Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi bahçesinde saldırıya uğradı. Acil Servis önünde yaşanan olayda kendisini darp eden kişinin bir yıl önce boşandığı eski eşi doktor Niyazi A. Olduğu iddia edildi.

Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesinde görev yapan eski eş ve mağdur Ayşe Güneş’in ifadeleri alınırken olayın adli makamlara intikal ettiği öğrenildi.

 

Öte yandan Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Çanakkale Şubesi’nin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi;

“Gün geçmiyor ki Türkiye’de kadına yönelik şiddet bitmiş olsun. Değerli yol arkadaşımız, sendika aktivistimiz, kadın hakları savunucusu, Çanakkale Tabip odası Başkanı Ayşe Güneş yakın zamanda boşandığı aynı zamanda Mehmet Akif Ersoy devlet hastanesinde görev yapan doktor tarafından hastane bahçesinde saldırıya uğramıştır. Biz kadınlar biliyoruz ki dayanışmayla, kararlılıkla bu süreçleri atlatacağız.”

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş