HIZINA YETİŞİLMİYOR..!

AK Parti Çanakkale Milletvekili, Çanakkale siyasetinin gülen yüzü Jülide İskenderoğlu, çalışma performansıyla göz dolduruyor. Sadece dün 5 programa katılan, yüzlerce kişi ile temas eden İskenderoğlu, seçimden önce söz verdiği gibi Çanakkaleli vatandaşlar ile bir araya gelerek onların mutluluklarına ortak, dertlerine derman olmaya devam ediyor…

HIZINA YETİŞİLMİYOR..!
Yayınlama: 27.09.2018
12.670
A+
A-

AK Parti Çanakkale Milletvekili, Çanakkale siyasetinin gülen yüzü Jülide İskenderoğlu, çalışma performansıyla göz dolduruyor. Sadece dün 5 programa katılan, yüzlerce kişi ile temas eden İskenderoğlu, seçimden önce söz verdiği gibi Çanakkaleli vatandaşlar ile bir araya gelerek onların mutluluklarına ortak, dertlerine derman olmaya devam ediyor…

 

 

Milletvekili adaylığı döneminde ilçe ilçe, belde belde, köy köy gezerek adeta evinin yolunu unutan İskenderoğlu’nun vekil seçildikten sonra da yoğun çalışma mesaisinde değişen bir şey olmadı. Dün özel görüşmeleri hariç 5 programa katılan İskenderoğlu, Ankara’nın değil Çanakkale’nin vekili olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Sabahın erken saatlerinde başladığı programını gecenin ilerleyen saatlerinde noktalayan Jülide İskenderoğlu, yüzlerce vatandaş ile temas etti. Derdi olanların derdine derman olan Çanakkale siyasetinin gülen yüzü, katıldığı programlarda önemli açıklamalarda bulundu.

 

 

PARTİ AYRIMI YOK, TÜM BELEDİYE BAŞKANLARIMIZIN HİZMETKÂRIYIZ

 

Dünkü programına Biga ilçesinden başlayan İskenderoğlu, ilk olarak AK Parti Biga İlçe Danışma Meclisi Toplantısına katılarak partililer ile bir araya geldi. Bu toplantının hemen ardından CHP’li Biga Belediyesi Altyapı Tanıtım Törenine katılan İskenderoğlu yine ezber bozdu. Törende konuşma yapan İskenderoğlu, Bu hattın yapılışında büyük emekleri ve katkıları olan başta AK Parti Grup Başkanvekili Bülent TURAN olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Törende konuşan Çanakkale’nin tek kadın vekili İskenderoğlu; “Biz siyaseti birbirimizle itişme aracı, değil hizmet aracı olarak görmek istiyoruz. Hiçbir siyasi parti ayrımı gözetmeden, Atatürk ilke ve inkılapları ilke edenmiş, Biga’mızı, Çanakkale’mizi ve ülkemizi muhasır medeniyet seviyesine götüren, terörle arasına mesafe koyan, tüm siyasi parti mensubu belediye başkanlarımızın ve halkımızın hizmetkârıyız’’ şeklinde konuştu.

 

 

BELDE KÜÇÜK AMA HİZMET BÜYÜK

 

Biga’nın ardından Lapseki İlçesi’ne bağlı Umurbey Beldesi’nde Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Sosyal Tesisleri’nin Açılış Töreni’ne katılan tecrübeli siyasetçi, Umurbeyli vatandaşlarla yakından ilgilendi. Umurbey’in Çanakkale’nin en gözde beldelerinden biri olduğunu vurgulayan İskenderoğlu; “Umurbey Belediyesi AK Parti belediyeciliğini yaşayan yaşatan, yaptığı hizmetlerle örnek bir belde. Küçücük bir belde olmasına rağmen büyük işler yapmaya devam ediyor. Bugün açılışını yaptığımız bu tesis buna en güzel örnek. Başta belediye başkanımız Sami Yavaş olmak üzere bu güzel tesisin beldemize kazandırılmasında emeği olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

 

ONLAR İÇİN NE DESEK KIFAYETSİZ, NE YAPSAK AZ

 

Umurbey beldesindeki törenin hemen ardından Çanakkale Gazi Evi Temel Atma Törenine katılan İskenderoğlu, burada yaptığı konuşmada istiklalimizin ve kutsallarımızın muhafazasını şehit ve gazilerimize borçlu olduğumuzu ifade etti. Milletimiz için onurların en büyüğünün şehitlik ve gazilik rütbesi olduğunu söyleyen Jülide İskenderoğlu, “Etrafımız ateş çemberiyle çevrili coğrafyamızda huzurlu, birlik ve beraberlik içinde yaşıyorsak, bunu aziz şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Vatanını canından daha kutsal bilen isimsiz ve ölümsüz gerçek kahramanlara sahibiz. Çocuklarımız, gençlerimiz, batılıların sahte kahramanlarının hikâyeleri ile değil bu coğrafyanın gerçek kahramanları ve kahramanlık destanları ile büyümeli. Şehit ve Gazilerimizin bu vatan için bizler için yaptıkları karşısında bizim yaptığımız çalışmaları anlatacak cümleler tabii ki kifayetsiz kalır. Burada temelini attığımız Gazi Evimiz hayırlara vesile olsun” şeklinde konuştu.

 

 

VEKİL OLARAK DEĞİL, MAHALLELİ OLARAK SİZLERE SESLENİYORUM

 

Oturduğu evin hemen karşısında bulunan Hastanebayırı Spor Kulübü halı sahası açılış törenine katılan Milletvekili İskenderoğlu, “Ben burada ev sahibi sayılırım. Cevatpaşa Mahallesinde, hastane bayırında ikâmet ediyorum. Bu yüzden tüm konuklara hoş geldiniz diyorum. Vekil olarak değil mahalleli olarak size hitap edeceğim. Ben 22, eşim ise 40 yıldır bu mahallede oturuyor. Bu semt sahasının nereden nereye geldiğini çok iyi biliyorum. Bu kulüp çok değerli sporcular yetiştirdi, yetiştirmeye devam ediyor. Biz sporun ve sporcunun her daim yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Yeter ki çocuklarımız gençlerimiz sporu sevsin, spor yapsınlar. En büyük temennim burada yetişen sporcularımız gelecek yıllarda inşallah ülkemizde ve dünyada büyük başarılara imza atarak göğsümüzü kabartırlar” diyerek sözlerini noktaladı.

 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.