NE ÇEKTİN BE ÇANAKKALE

Hep söylediğim bir şey vardır; Çanakkale, birçok yöneticiye rağmen güzel kalabilmiş bir şehirdir. Yönetici diye ortada olanlardan bazıları ise sorumluluğunu yerine getiremeyen tembel, cahil ve kıskanç sürüsüdür. Açıkçası önlerinde düğmelerini ilikleyen saygın Anadolu insanı onlardan çok yücedir.   Onlarınsa tek şansı bu milletin hala kendilerini sırtlarında taşıması, ne mal olduklarını bilseler de bir şey yapmamasıdır. […]

Yayınlama: 16.11.2016
44.164
A+
A-

Hep söylediğim bir şey vardır; Çanakkale, birçok yöneticiye rağmen güzel kalabilmiş bir şehirdir. Yönetici diye ortada olanlardan bazıları ise sorumluluğunu yerine getiremeyen tembel, cahil ve kıskanç sürüsüdür. Açıkçası önlerinde düğmelerini ilikleyen saygın Anadolu insanı onlardan çok yücedir.

 

Onlarınsa tek şansı bu milletin hala kendilerini sırtlarında taşıması, ne mal olduklarını bilseler de bir şey yapmamasıdır. Çanakkale siyaset ve bürokrasi içinde “kimi” yerler uzun gölgeler veren kısa boylu insanlarca işgal edilmiş.

 

Elbet bir gün bu İŞGAL BİTECEK. Bazı yerlerde basiretsizlik, beceriksizlik, bilgisizlik egemenliğini kurmuş. Size bir şey yaptırmamaya çalışırlar. Değerlerimizi, atalarımızı sömürmek meslekleridir. Övülmek isterler. Çapları dar, ufukları sığ, savundukları ne değer varsa aksini yapan bilimden, ilimden ve akıldan değil de egolarından yükselen çukur hatta kubur insanlardır.

 

Koyunun olmadığı yerde KEÇİLER ABDURRAHMAN ÇELEBİ OLMUŞ. Makamına şeref katanlar, yerini makamdan şereflenenlere, bir posta, bir rütbeye kendini satan aşağılıklara, değerleri sömürenlere terketmiş. Bu milletin kendilerine verdiği koltuklar, koca kıçlarını ve işkembelerini büyütmek için araç olmuş. Devlet malıyla hovardalığınızın hesabını bu insanlar sormazsa dilerim Allahım soracaktır.

 

Yazarın Son Yazıları
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş