İÇDAŞ SPOR KULÜBÜ

Çanakkale dünyanın en güzel şehirlerinden birisi diye övünüp duruyoruz her zaman. Doğrudur ve tartışma kabul etmez bu düşüncem. Ama hep düşünmüşümdür bu Çanakkale başka bir devletin elinde olsaydı nasıl olurdu diye?   Çünkü her şey var bu şehirde. Hele bir BOĞAZ var ki dünyada eşi az. Avrupa’ya bağırsan sesin duyulacak gibi. Muhteşem bir doğa güzelliği. […]

Yayınlama: 13.02.2017
48.455
A+
A-

Çanakkale dünyanın en güzel şehirlerinden birisi diye övünüp duruyoruz her zaman. Doğrudur ve tartışma kabul etmez bu düşüncem. Ama hep düşünmüşümdür bu Çanakkale başka bir devletin elinde olsaydı nasıl olurdu diye?

 

Çünkü her şey var bu şehirde. Hele bir BOĞAZ var ki dünyada eşi az. Avrupa’ya bağırsan sesin duyulacak gibi. Muhteşem bir doğa güzelliği. Çanakkale’ye yatırım yapmak, hele hele kar amacı gütmeden bu memlekete hizmet etmek her babayiğidin harcı değildir. İşte bunlardan birisini anlatacağım bugün size. İçdaş Spor Kulübü bünyesinde bulunan İçdaş Yelken Kulübü.

 

 

Çanakkale gençlerine yapılan en büyük hizmetlerden biri bence. Yelken, kürek, sörf ve hatta satranç sporunu gençlerimize sevdirme amaçlı ve bunların eğitimini veren, yüzlerce sporcu yetiştiren ve bu sporcularla katıldığı sportif müsabakalarda Çanakkale’mizi temsil eden, şampiyonluklar kazanan, madalyalar getiren İçdaş Spor Kulübü.

 

 

 

Büyük hizmet. Hep seyrederim sörf yapan, yelken kullanan gençleri, eskiden televizyonlarda seyrederdik bu sporları yapan gençleri, şimdi ise Çanakkale’min çocukları yapıyor bu sporları. Yazımın başında dedim ya; Kar amacı gütmeden yapılan bir hizmet. Gittim gördüm, yerinde inceledim. Spor yapan gençlerle konuştum. Ve gerçekten hayran kaldım. Bir Çanakkale evladı olarak diyorum ki; Hak eden yiğide hakkını vereceksin.

 

 

O zaman buradan söylüyorum. Hiç kimsenin bilmediği hizmetlerinin çokluğunu bildiğim için diyorum ki Teşekkürler Bülend Engin Teşekkürler Bülend Engin Teşekkürler Bülend Engin Çanakkale kendisine hizmet eden hiç kimseyi unutmamış Ve unutmayacaktır. Sizi de yüreğinden hiç çıkarmayacaktır.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş