YOLSUZLUK İDDİASIYLA TUTUKLANDILAR..!

YOLSUZLUK İDDİASIYLA TUTUKLANDILAR..!
Yayınlama: 03.02.2023
Düzenleme: 03.02.2023
2.224
A+
A-

Çanakkale’de birçok belediyeye yönelik soruşturma açılıp, gözaltılar yapılırken bir ilk yaşandı ve ilk kez bir belediye başkanı tutuklandı.

 

Gökçeada’da gerçekleşen imar yolsuzluğu operasyonunda gözaltına alınan ve bugün mahkemeye çıkartılan sanıklardan, Belediye Başkanı Ünal Çetin ve 2 kişi hakkında tutuklama kararı çıktı…

 

Gökçeada İlçesi’nde imar yolsuzluğu iddiasıyla gözaltına alınan ve aralarında İYİ Partili Belediye Başkanı Ünal Çetin ve İmar Müdürü Seval D’nin da bulunduğu 5 şüpheli yapılan operasyona gözaltına alınmıştı.

 

Bugün adliyeye sevk edilen sanıklar arasında ki Başkan Çetin’in Adliye’ye götürüldüğü sırada oldukça yorgun olduğu gözlenirken, kayak için Erzurum’a gitmeye hazırlandığı sırada İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda gözaltına alınan İmar ve Şehircilik Müdürü Seval D’nin hesap hareketlerinde ciddi artışların olduğu ortaya çıktı.

 

Gelen son dakika bilgisine göre Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, Belediye İmar ve Şehircilik Müdürü Seval D. ile Gökçeada İYİ Parti Eski İlçe Başkanı Hasan E. tutuklandı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş