O BİR DÜNYA MARKASI

Bu topraklarda doğdu. Her yıl bir temel attı, bir açılış yaptı. Büyüdü gelişti, kısa bir sürede sanayi devleri arasında yerini aldı. Doğduğu toprakların insanını doyurmayı görev bildi. Sayısız sosyal sorumluluk projesine imza attı, on binlerce insana iş verdi aş verdi. Bugüne kadar 30 bin kişiyi emekli etti. Bu toprakların KALE si Çanakkale’nin gurur abidesi 61 yaşına ayakbastı.

O BİR DÜNYA MARKASI
Yayınlama: 27.07.2018
6.256
A+
A-

Kale Grubu 61. yaşını temellerinin atıldığı Çan ilçesinde gerçekleştirilen çeşitli etkinlikler ile kutladı. 27 Temmuz 1957 tarihinde Kale Grubu’nun temellerini atan merhum İbrahim Bodur’un rahmetle anıldığı törene eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut, eski bakanlardan Vecdi Gönül, Ali Coşkun, Hasan Basri Aktan, Faruk Nafiz Özak ile Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, iş ortakları, bayiler, çalışanlar ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

 

ÜLKEMİZ İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ

 

61 yıldır Seramik Bayramı olarak kutladıkları 27 Temmuz’un, İbrahim Bodur’un ve ona inananların cesaretini bu topraklardan aldıkları güçle birleşmesiyle ortaya çıktığını ifade eden Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, “Rahmetli babam İbrahim Bodur’un 61 yıl önce attığı sağlam temellerin üzerine onun değerleriyle sağlam duvarlar ördük ve bu toprakların kalesi olduk. Bundan sonra da sanayinin geleceğine yatırım yapmayı sürdürüyoruz. 61 yıl önce İbrahim beyin vizyonuyla bir kıvılcımdan meşale doğdu. Çanakkale’den yükselen Kale bayrağı, bugün 100’den fazla ülkede dalgalanmakta. Hepimiz için tek vatan olan Anadolu’nun bereketli topraklarında doğup büyüyüp kök salan bir sanayi kuruluşu olarak ülkenin dört bir yanına fabrikalar kuruyoruz, üretiyoruz, daha müreffeh bir ülke için canla başla çalışmaya devam ediyoruz.”

 

HAYALERİMİZ BÜYÜK UFKUMUZ AÇIK

 

Seramikle topraktan başladıkları yolculuğu köklerinden aldıkları ilhamla gökyüzüne taşıdıklarını belirten Okyay, “Savunma ve havacılık sektöründe 30 yıllık tecrübeye sahip, uluslararası alanda itibar kazanmış bir şirketiz. Sektörde yerlileşme programının en önemli paydaşlarından biri olarak, pek çok yenilikçi projeyi hayata geçirdik, geçiriyoruz. Seramik üretiminde Avrupa’da ilk üçte, yapı kimyasalları sektöründe Avrupa’da ilk beşteyiz. Kale’nin yapı ürünleri grubundaki lokomotif şirketi Kale Seramik’in sektördeki açık ara liderliğini pekiştirmek için çalışıyoruz. Pek çok ilke, yenilikçi ürün ve hizmete imza atıyoruz. Tüm şirketlerimizde teknolojiye yaptığımız dev yatırımlarla öne çıkıyoruz. Topraktan başlayıp gökyüzüne çıktığımız üretim yolculuğunda hayallerimiz büyük, ufkumuz çok açık” şeklinde konuştu.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş