AK PARTİ’YE BAŞKAN DAYANMIYOR..!

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas ile arasında uzun süredir sorun olduğu iddia edilen Biga İlçe Başkanı Hasan Sepici, göreve başlamasının yıl dönümde başkanlıktan istifa etti…

AK PARTİ’YE BAŞKAN DAYANMIYOR..!
Yayınlama: 22.01.2021
Düzenleme: 23.01.2023
6.881
A+
A-

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas ile arasında uzun süredir sorun olduğu iddia edilen Biga İlçe Başkanı Hasan Sepici, göreve başlamasının yıl dönümde başkanlıktan istifa etti…

Geçtiğimiz hafta Biga’yı ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Naim Makas, basına da yansıyan iddiaları çürütmek için İlçe Başkanı Hasan Sepici ile birlikte temaslarda bulunmuş, esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek yan yana samimi görüntüler vermişti. Fakat fotoğraflarda ki bu sıcak yakınlaşma buzları eritmeye yetmedi ve görüntüden ibaret olan bu samimiyet istifaya engel olamadı.

Siyasi kulislerde bir süredir, il başkanıyla bir çok kez restleştiği için aralarında soğuk rüzgarlar esen Hasan Sepici’nin aslında istifasını çok önceden sunduğu fakat yerine getirilecek yeni bir isim bulunana kadar rica ile bekletilerek kamuoyundan gizlendiği konuşuluyordu. Başkan Makas’ın, ziyaret sırasında istifadan vazgeçiremediği Sepici’nin yerine yeni bir başkan bulup bulmadığı bugün yarın ortaya çıkacak.

ARDI ARDINA GELEN İSTİFALAR ÜST KADEMEYİ ENDİŞELENDİRİYOR…

Geçtiğimiz yıl yine Biga da 3 belediyeyi AK Parti’ye kazandıran başarılı eski il başkanı Ahmet Şahin, misyonumu tamamladım açıklaması yaparak görevinden istifa etmişti. Yine 2018 yılında yapılan son genel seçimlerde AK Partiden 3. Sıra milletvekili adayı olan Furkan Sezer ve 4. Sıra milletvekili adayı Fırat Akgün geçtiğimiz günlerde partiden istifa etmişlerdi.

7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilen genel seçimlerde, AK Parti’den Çanakkale Milletvekili Aday Adayı olan Davut Gazi Benli, sürpriz bir kararla Deva Partisine geçmişti.

Yine AK Parti Ayvacık İlçe Başkanı Nazmi Tok’da bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte istifa ederek görevi bırakan isiler arasında yer almıştı.

BİR YILDA İŞ YOĞUNLUĞU ARTINCA İSTİFA ETTİ..!

AK Parti Biga İlçe Başkanı Hasan Sepici, sosyal medya hesabından yaptığı istifa duyurusunda şu açıklamayı yaptı;

“Kıymetli Hemşehrilerim,

Kuruluşundan bu yana birçok kademesinde görev aldığım, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ait olduğum bu kutlu davanın bir ferdi olmaktan her daim gurur ve onur duydum.

Geçtiğimiz yıl Genel Merkezimiz ve teşkilatımızın teveccühü ile AK Parti Biga İlçe Başkanlığı görevi şahsıma teslim edildi.Oluşturduğumuz Yönetim Kurulumuz ile bir yılı aşkın süredir Partimiz,Bigamız ve hemşehrilerimiz için çalışıyoruz.Bu geçen süre zarfında Biga Teşkilatımızın 20 yıldır kullandığı Parti binasını yenilemek,Partimize ait 3 katlı bir binayı kazandırmak bizlere nasip oldu.Yıllar boyunca Gençlerimizin,Kadın Kollarımızın ve Partimize gönül vermiş herkesin konforlu bir şekilde kullanacağı çalışmaların rahatça yapılacağı yeni Parti binamız kısa sürede tamamlanarak hizmete başlayacak.Ardından göreve geldiğim günden bugüne seçilmiş yerel yöneticilerimiz ile teşkilatımız arasında uyumlu bir çalışma ortamı oluşturarak başarılı çalışmalar gerçekleştirmeleri için uygun zemini oluşturduk.Her zaman hemşehrilerimizin dertlerine çözüm olan bir siyasi model ile onların yanında olmak en büyük hedefimiz oldu.

Ancak geldiğimiz noktada işlerimizin yoğunluğu sebebiyle bir görev değişikliği kararı almış bulunmaktayız.Gururla Yürütmekte olduğum AK Parti Biga İlçe Başkanlığı görevini sonlandırıyorum.Göreve geldiğim günden bu güne “Ben” değil “Biz” diyerek AK Partimize yakışır şekilde hizmet eden tüm ekip arkadaşlarıma ve görev aldığımız süreçte birlikte yol yürüdüğümüz teşkilatımızın kıymetli mensuplarına teşekkür ediyorum.Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çıktığımız bu kutlu yolda AK Partimiz ve milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz.

Kıymetli hemşehrilerimi sevgi ve saygılarımla selamlıyor,şükranlarımı sunuyorum.Sağlıcakla Kalın,Birlik ve Beraberliğiniz daim olsun..

Allah’a emanet olun…”

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş