ESNAF-KOSGEP ve komiklik

  Geçenlerde bir açıklamayla 15.000 esnafa sıfır faizsiz 50.000 lira kredi verilecek. İlk bakışta çok güzel görüldü bu haber.     Darboğazdan çıkış arayan,çeklerini senetlerini ödemekte büyük zorluk yaşayan esnaf kardeşlerimize serum olacaktı bu kredi..     Ancak bu parayı nasıl vereceklerinin kriteri yoktu, belirtilmemişti. Bir umuttu. Belkiydi.. Acabaydı… Müracaat edeceklerdi tabii. Önce müracaat şartı […]

Yayınlama: 27.12.2016
8.891
A+
A-

 

Geçenlerde bir açıklamayla 15.000 esnafa sıfır faizsiz 50.000 lira kredi verilecek. İlk bakışta çok güzel görüldü bu haber.

 

 

Darboğazdan çıkış arayan,çeklerini senetlerini ödemekte büyük zorluk yaşayan esnaf kardeşlerimize serum olacaktı bu kredi..

 

 

Ancak bu parayı nasıl vereceklerinin kriteri yoktu, belirtilmemişti. Bir umuttu. Belkiydi.. Acabaydı… Müracaat edeceklerdi tabii. Önce müracaat şartı olan esnaf odalarına olan borçların kapatılması gerekiyordu ve kapattılar.

 

 İmza sirküleri falan fişik ..hallettiler. Müracaat yapacaklardı gittiler muhasebecilerine,bu seferde sistem çöktü internette.. Neyse; Lafı uzatmayalım. Bugün baktılar listelere, isim yok…

 

Umutlar gitti, belkiler bitti. Be kardeşim; Memlekette çok büyük bir ekonomik kriz yaşanıyor ve esnaflarımız bu krizin tam göbeğinde olan meslek temsilcileri ..

 

 

 Kazı kazan alsalar ,at yarışı oynasalar,milli piyangoyu bekleseler şans daha fazla. Zor durumda,borçlu harçlı esnaflara çıktığını duymadım bugün. Genelde durumu zaten iyi esnaflar kredi çıkanlar.

 

Tam bir komiklik belgesi bu. Haaa bu arada aklıma bir soru da gelmedi değil tabii. Belki yapmamışlardır, günahlarını almayayım ama; Acaba bu kredi çıkanlara AKP bir el atmışmıdır?

 

Attıysa çok kötü. İnşallah bu işe bulaşmamışlardır..

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş