GESTAŞ’I TÜRK LİRASINA DAVET EDİYORUM

Evet; Yanlış okumadınız Çanakkale’mizde faaliyet gösteren ve %99.99’u özel idareye ait olan GESTAŞ’ı Türk Lirası kullanmaya davet ediyorum.     Bildiğiniz gibi Gestaş’ta çalışan gemilerin çoğu kiralık… Ve bu kiraların sözleşmeleri dolar üzerinden yapılıyor. Yanlış duymadınız dolar dedim. Ve bu gemilere GESTAŞ günlük 20.000-25.000 dolar civarında kira ücreti ödüyor.     Döviz kurlarının rekor seviyelerinde […]

Yayınlama: 12.12.2016
9.277
A+
A-

Evet; Yanlış okumadınız Çanakkale’mizde faaliyet gösteren ve %99.99’u özel idareye ait olan GESTAŞ’ı Türk Lirası kullanmaya davet ediyorum.

 

 

Bildiğiniz gibi Gestaş’ta çalışan gemilerin çoğu kiralık… Ve bu kiraların sözleşmeleri dolar üzerinden yapılıyor. Yanlış duymadınız dolar dedim. Ve bu gemilere GESTAŞ günlük 20.000-25.000 dolar civarında kira ücreti ödüyor.

 

 

Döviz kurlarının rekor seviyelerinde yükselmesinden dolayı Gestaş’ın zararını düşünebiliyor musunuz? Ben düşünemiyorum. Bir kişi çıkıpta şu kadar zarar ettik diye açıklama yapmayacağına göre biz bir Çanakkaleli olarak doğruyu bulmaları yönünde bir tavsiyede bulunalım dedik.

 

 

Daha fazla zarar etmemek için kiraladığınız gemilerin sahiplerini çağırın masaya. Deyin ki 1-Dolar bitti. Türk lirasına geçiyoruz. 2-Anlaşma olduğu tarihte dolar kuru 2.15’ti veya 2.35’ti.Türk lirasını da buna göre sabitleyin.

 

 

 Hadi göreyim sizi. Burada en büyük görevde Sayın Çanakkale Valimize düşüyor . Ben vatandaşlık görevimi yaptım. GESTAŞ’ın zarar görmesini engellemek te sizden. Burası Türkiye’nin Merkezi Çanakkale.

 

 

Her gün ölünen topraklar. Şu doları bitirin, biz de daha rahat ölelim… Amaaaa… Bunu dikkate almaz ve bildiğinizi okumaya ve yapmaya devam ederseniz ben de Gestaş’ı göz göre göre zarara uğrattığınızı kabul edecek ve yargıya başvuracağım.

 

 

 Bu da bir vatandaş olarak benim en tabii hakkım. Çünkü bunu yapmadığınız her gün, her saat Çanakkale’nin parası birilerinin cebine giriyor ve sizler müdahale etmiyorsunuz.

 

Haydi, bakalım bekliyorum Türk Lirasına adım atın. Cumhurbaşkanı da dedi.

 

 

Beni kaale almıyorsanız hiç olmazsa Sayın Cumhurbaşkanını dinleyin…

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş